24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Υποστήριξη των μετακινήσεων του ΑΡΧΕΛΩΝ από την ANEK LINES

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο του χορηγικού της προγράμματος, η Ναυτιλιακή Εταιρία Κρήτης «ΑΝΕΚ LINES» προσέφερε έκπτωση εισιτηρίων στο Σύλλογό μας, διευκολύνοντας την ετήσια μετακίνηση των στελεχών του ΑΡΧΕΛΩΝ στο πρόγραμμα Δυτικής Κρήτης. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται σημαντικά το έργο μας για την προστασία του απειλούμενου είδους της θαλάσσιας χελώνας Caretta caretta, καθώς και των πλούσιων βιότοπων αναπαραγωγής της στην Δυτική Κρήτη.

Ευτυχώς και άλλες εταιρείες του ναυτιλιακού χώρου, μας προσέφεραν εκπτώσεις στις υπηρεσίες τους, δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες μετακίνησης στα προγράμματα του ΑΡΧΕΛΩΝ, εν όψη της οικονομικής κρίσης.

Η ΑΝΕΚ LINES είναι μια από αυτές και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες!

H ΑΝΕΚ LINES, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» με έδρα τα Χανιά, προέβη στην εν λόγω έκπτωση, κατόπιν αιτήματος του Συλλόγου μας, ενώ παράλληλα συμπεριέλαβε στο ετήσιο της ημερολόγιο γραφείου για το 2012, πληροφορίες για τον ΑΡΧΕΛΩΝ, καθώς και φωτογραφικό υλικό του εθελοντή Κώστα Παπαφιτσώρου, στον μήνα Ιούλιο.

Η ΑΝΕΚ LINES ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιριών, με πανευρωπαϊκή παρουσία και μεγάλο κύρος. Από την γέννηση της εταιρείας & τον κατάπλου του πρώτου πλοίου της, του θρυλικού ΚΥΔΩΝ, μέχρι τις μελετημένες στρατηγικές αποφάσεις της σημερινής Διοίκησης, η ΑΝΕΚ LINES λειτουργεί χωρίς παρέκκλιση, με υπευθυνότητα και συνέπεια, αναπτύσσει και βελτιώνει τον αξιόπιστο στόλο της, το ειδικευμένο προσωπικό της και τις άψογα παρεχόμενες υπηρεσίες της. Και όλα αυτά πάντα με κύριο γνώμονα το συμφέρον του επιβατικού κοινού που μακροπρόθεσμα εξασφαλίζει και την ευρωστία του δικού της φέροντος μετοχικού οργανισμού.

Ευχόμαστε στην ΑΝΕΚ LINES, η νέα χρονιά να αποτελέσει την αρχή μιας σειράς θετικών γεγονότων, επιτυχιών και προόδου. Επιπλέον, ευχόμαστε και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν το παράδειγμά της, αποδεικνύοντας πως η έντονη οικονομική κρίση που πλήττει όλες τις επιχειρήσεις δεν διαφοροποιεί τη φιλοσοφία της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχουν υιοθετήσει, συμβάλλοντας έτσι, στη συνέχιση του έργου μας για τη φροντίδα των θαλασσίων χελωνών ανά την Ελλάδα.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ είναι Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1983 με σκοπό τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους καθώς και την ενημέρωση του κοινού.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...

Σε Χανιά και Ρέθυμνο ο Νίκος Ταχιάος

Το Αμάρι Ρεθύμνου επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών,...