30.8 C
Chania
Wednesday, July 3, 2024

Υποχρεωτική η ασφάλιση αγροτικών μηχανημάτων

Ημερομηνία:

Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων ανακοινώνεται, σχετικά με την ασφάλιση αγροτικών μηχανημάτων και τη «μερική» διαγραφή αυτών, ότι :Τα αγροτικά μηχανήματα χαρακτηρίζονται από τον ΚΟΚ ως μηχανοκίνητα οχήματα και οι κάτοχοι αυτών υποχρεούνται να καλύψουν με ασφάλιση την αστική ευθύνη έναντι τρίτων.

Δεδομένου ότι τα αγροτικά μηχανήματα δεν επιβαρύνονται με τέλη κυκλοφορίας, δεν προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία «μερική» διαγραφή αυτών, παρά μόνο οριστική παύση κυκλοφορίας και διαγραφή του μηχανήματος από τα μητρώα της υπηρεσίας. Επισημαίνεται ότι το μηχάνημα που διαγράφεται δεν μπορεί να επανέλθει ξανά σε νόμιμη κυκλοφορία στη χώρα.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά, οι κάτοχοι γεωργικών μηχανημάτων μπορούν να απευθύνονται στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Τμήμα Φυτικής & Ζωικής Παραγωγής, Όαση Αγιάς, τηλ. 2821346516. Αρμόδια υπάλληλος: Γεωργατζή Ελευθερία.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ