27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Υποχωρεί η “Ωκεανίς”, αλλά θα βρέξει και σήμερα στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ωκεανίς» προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στην Κρήτη με έναν άνθρωπο να αγνοείται.

Σήμερα Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρά στη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα αλλά σταδιακά θα υποχωρήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένεται βελτιωμένος καιρός αλλά βαθμιαία από τα βόρεια θα αναπτυχτούν νεφώσεις και τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ.

Η θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές, παγετός όμως θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

Κυκλάδες, Κρήτη

  • Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες πιθανόν καταιγίδες τόπους ισχυρές στην Κρήτη. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν και ο καιρός από το απόγευμα βαθμιαία θα βελτιωθεί.
  • Άνεμοι: βόρειοι 7 με 8, από το μεσημέρι σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.
  • Θερμοκρασία: από 08 έως 13 βαθμούς κελσίου.
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ