Φαινόμενα των καιρών;
Απαράδεκτα πράγματα συμβαίνουν τελευταία μεταξύ κορυφαίων λαϊκών εταιρειών των Χανίων.
ΑΝΕΚ εναντίον ΕΤΑΝΑΠ;
Τι συμβαίνει;
Θα υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση;
Ή έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν;
Αυτά δεν είναι λεωφορεία…
(είναι ο εποχούμενος κροταλίας)
Είναι που είναι χάλια το κυκλοφοριακό μπήκαν στους προβληματικούς δρόμους και τα γιγάντια υπεραστικά λεωφορεία και το κακό επερίσεψε.
Ποιος επέτρεψε να συμβεί αυτό το… ανδραγάθημα!…
Φαλάσαρνα γιοκ

Πάνε και τα Φαλάσαρνα.
Υπάρχουν βέβαια ως κοσμοπολίτικο υπέρ του δέοντος εκμεταλλευόμενα.
Υπάρχουν χωρίς τις αμμοθίνες
Ισοπεδωμένα με τις μπουλντόζες για τις ανάγκες των ομπρελών ξαπλωτούρων και των χώρων στάθμευσης.
Αγνώριστα σου λέω και δεν μιλά κανείς!
Σκουπίδια στον ΒΟΑΚ

Λίγο έξω από τον Γαλατά επί του ΒΟΑΚ στα πάρκινγκ τα σκουπίδια έχουν συνάθροιση.
Θαυμάστε τα…
ΝΑΝ
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.