19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

Ζήτω που καήκαμε
Όλοι διαπιστώνουν την δεινή θέση στην οποία βρίσκεται ο λαός και συμφωνούν και τα λένε τόσο ωραία… Τι κάνουν όμως για να αλλάξει αυτή η κατάσταση;
Τίποτα το ουσιαστικό δυστυχώς δηλαδή, «ζήτω που καήκαμε»

Αμφισβητεί τις συνθήκες
Ο Ερντογάν για να βγει λάδι μετά τις πρόσφατες περιπέτειες του εγείρει αξιώσεις στο Αιγαίο την ώρα που ορισμένοι αδαείς ελπίζουν σε αμοιβαίες υποχωρήσεις και λύση του Κυπριακού.
«Κούνια που τους κούναγε»…
«Τον αράπη κι αν σαπουνίζεις το σαπούνι σου χαλάς».

Οράματα κλέψι – κλέψι…
Ξέρω έναν αυτοαποκαλούμενο οραματιστή , άριστο στο να κλέβει ιδέες και να τις υλοποιεί με το χρήμα και τα μέσα που διαθέτει , στο τέλος να αυτοδιαφημίζεται ως μεγάλος οραματιστής.
Για να μην τα λέει ο ίδιος βάζει διαφόρους κατά καιρούς να αναφέρονται στο έργο του κυρίου τους
Τέλος πάντων ας είναι καλά, άλλα όχι και οραματιστές οι «ξεζουμίδηδες»…

ΑΠΙΘΑΝΟΙ
Απίθανοι κι απίστευτοι, πολυπράγμονες, αλαζόνες, όλα τα έχουν οι σωτήρες που μας κυβερνούν
Και πόσες τηλεοπτικές άδειες σηκώνει η αγορά αλλά και με πόσα προσωπικό υποχρεούνται να δουλέψουν (400 άτομα, είπε ο κ. Παπάς, επιβάλλεται να έχει κάθε κανάλι).
Έχω γίνει 70 χρονών πρώτη φορά συναντώ τέτοια πολυπραγμοσύνη τέτοια θρασύτητα.
Νισάφι πια

«ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»
Έτσι είπαν πολλοί Έλληνες μεταξύ των οποίων και ορισμενοι ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης.
να υποστηρίζομε το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ τους ασυμβίβαστους αντιμνημονιακούς είπαμε και μεις, και κινδυνεύει να βγάλουν στο δρόμο τους Έλληνες.
Ότι έχει κανείς δίνει ο κόσμος αγάπη και εμπιστοσύνη, αυτοί ψέμα μίσος και εκδικητικότητα.
Γιατί; Τι τους βασανίζει;

Μετανάστες ή πρόσφυγες
Όπως και να τους πούμε η φιλοξενία τους εκτός από καλή ψυχή που την διαθέτομε θέλει και χρήμα για να στεγαστούν και να φάνε, για να ζήσουν. Ειπώθηκε και γράφτηκε ότι ο ΟΗΕ θα χρηματοδοτήσει τα ενοίκια των κατατρεγμένων και εκτός από τον ΟΗΕ, ένας εκ των κύριων ηγετών της παγκοσμιοποίησης ο γνωστός Σόρος (φίλος και του Γιώργου) είπε και γράφτηκε να χρηματοδοτηθούν οι πρόσφυγες της Ελλάδας, να μείνουν μόνιμα στην χώρα μας.
Ο κάθε απλός άνθρωπος αυτού του τόπου σκέφτεται:
Εμάς μας κυνηγούν μας δεσμεύουν τα ΑΦΜ, [13.500 μονο στο δημο Χανιων ], μας κατάσχουν λογαριασμούς, μας στέλνουν εκθέσεις αναγκαστικών κατασχέσεων. Έδωσαν το ελεύθερο στα κοράκια όλων των κατηγοριών , με την ελευθέρωση των κόκκινων δανείων και την ολοκλήρωση του περιουσιολογίου να αρπάξουν τα σπίτια και τις περιουσίες μας.
Λέει λοιπόν με το νου του ο κάθε Έλληνας:
Αυτό είναι το σχέδιο να κάνουν 500.000 Ελλήνων όπως υπολογίζεται αστέγους γι α να στεγάσουν τους ταλαίπωρους του κόσμου;
Πού είναι τα χρήματα, πού θα βρουν οι Δήμοι η Τοπική Αυτοδιοίκηση τα χρήματα για τις ανάγκες των μεταναστών;
Θα κυνηγούν και οι Δήμαρχοι τους πολίτες για να φαίνονται αρεστοί στα αφεντικά και μη ρατσιστές και θα περιθάλπουν τους μετανάστες.;
Αυτές τις πολιτικές πρακτικές που εφαρμόζει η παρούσα Δημοτική Αρχή, του ανηλεούς κυνηγητού των δύσμοιρων δημοτών του Δήμου Χανίων, υποσχέθηκε ο Τάσος Βάμβουκας.
Μ’ αυτές τις προϋποθέσεις τον ψήφισαν οι Χανιώτες;
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλά θα κάνει να είναι προοδευτική αλλά συνάμα και ρεαλιστική .
Σε μια χώρα που έχουν ξεζουμιστεί οι πολίτες της χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε κίνηση που κάνουν οι αρμόδιοι.
Καλά θα κάνει λοιπόν η Κυβέρνηση:
1ον Να απαιτήσει να πληρώνει όπως πρέπει η ΕΕ, για την αποθήκη ψυχών που έστησε στην δύσμοιρη Ελλάδα και όχι να έχει δώσει μόνο 350 εκατ. ενώ θα έπρεπε να έχει καταβάλει 2 δις.
2ον Αν έχει ευαισθησίες η κυβέρνηση στους μετανάστες ας δείξει έμπρακτα και λίγη ανθρωπιά απέναντι στους υπηκόους του άθλιου γκουβέρνου που κυβερνά και τότε θα έλθουν όλοι οι Έλληνες στα λογικά τους . Τώρα μη ζητάτε τα ρέστα γιατί εσείς τους έχετε ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ…

 

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ