15.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΤΖΑΜΠΑ ΥΜΝΟΙ
Ύμνοι για τον Ευτύχη, τον ικανό, τον άριστο, τον θεόσταλτο, τον πρώτο και τον καλύτερο, από την καλυτερότερη…
Πολλά μπορεί να πει κανείς εκτός από το ότι (τουλάχιστον στην περίπτωση αυτή) είναι αγνώμονες.
Ασφαλώς θυμούνται και αναγνωρίζουν την προσφορά των 50.000 ευρώ. Αμέ, τι νομίσατε, τζάμπα θα ήταν οι ύμνοι;
Μπορεί να υπάρξει και συνέχεια… Ίδωμεν.

«ΑΠΟΥ ΚΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΦΥΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ»
Η καλύτερα απού καεί στο μάτι… τρελαίνεται.
Έκλεισαν χθες τα σχολεία στη μισή Ελλάδα και μεταξύ των άλλων στα Χανιά και το Ρέθυμνο λόγω του κυκλώνα Ζορμπά.
«Ο φόβος φυλάει τα έρημα» αλλά κι ως το τόσο!
Σημειωτέον ότι ο «Ζορμπάς» αναμένεται σήμερα στην Κρήτη, αλλά εμείς σχολάσαμε προληπτικά…

ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ
Όλους τους πρόθυμους υποτακτικούς τους , τούς βραβεύουν. Έτσι βράβευσαν και τον Γιωργάκη στη Γερμανία. Και οι δυό έδωσαν πιο πολλά απ’ ότι τους ζήτησαν, με μόνη διαφορά ότι ο τελευταίος τα έδωσε όλα. Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με τα ρέστα του… και μεις βρεθήκαμε στο καναβάτσο και έρχονται τα χειρότερα…

ΜΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Οι αριστερές προοδευτικές πατριωτικές δυνάμεις οφείλουν να συνενώσουν τις δυνάμεις τους για μια συμπόρευση νίκης του άλλου δρόμου που αναγκαστικά έρχεται. Αλλιώς μ’ αυτούς που μπλέξαμε θα βρεθούμε ξυπόλητοι στ’ αγκάθια.
Η ώρα του λαού πλησιάζει και για απόδοση ευθυνών και για ανάληψη ευθυνών. Ας συντονιστούμε λοιπόν στην κατεύθυνση μιας Ελλάδας που θα ανήκει στους Έλληνες. Μια Ελλάδα των προσδοκιών μας.

Υπονομευτής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...