15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ κάθε μέρα και περισσότερο στο ατέρμονο τέλος των μνημονίων. Καθοδηγητής της πορείας καταστροφής που επενδύει με διάφορα «καρυκεύματα» ο Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην εγγυητής της άλλης πορείας και τώρα εγγυητής του Γ’ Μνημονίου!

Χαίρε Αλέξη! Αλίμονό μας αν τα καταφέρεις.

– ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ και ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ περιουσιακών στοιχείων φέρνει προς ψήφιση ο «αναμορφωτής». Μαζί του και ο άλλος σφόδρα ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Πάνος Καμμένος. Το ωραίο είναι ότι ο πρώτος μιμείται έναν μεγάλο της πρόσφατης ιστορίας μας και υπόσχεται «να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα». Μη χειρότερα.

– ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ έτσι θα έπρατταν; Όπως σήμερα με τον Τσίπρα; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.

Ο μεν πρώτος Κωνσταντίνος (ο γέρο) Καραμανλής είναι αυτός που κρατικοποίησε τις ιδιωτικές εταιρείες αντί να τις ξεπουλήσει σε ιδιώτες και ξένους όπως του ζητούσαν.

Είναι επίσης αυτός που έβγαλε την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ ως ευθυνόμενο για τις εθνικές καταστροφές και την 7χρονη δικτατορία στην χώρα μας.

Ο δεύτερος ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου είναι αυτός που έφερε τα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα που πάλεψε τις χώρες του βορρά της Ευρώπης και τα συμφέροντα που υπηρετούσαν σε όφελος του Ευρωπαϊκού Νότου. Είναι ο ηγέτης που δημιούργησε την κίνηση των 6 κόντρα στα ψυχροπολιτικά σχέδια  Αμερικής – Σοβιετικής Ένωσης.

Είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου που με τη στάση του απέτρεψε τα επεκτατικά σχέδια της Τουρκίας και στο Αιγαίο και στην Κύπρο. Είναι ο ηγέτης που έκανε την ανακατανομή πλούτου υπέρ των φτωχότερων.

Συμπέρασμα Τσίπρας συνεχιστής και εκτελεστής της αποικιοκρατικής εξάρτησης της Χώρας σε εντελώς άλλη πορεία κα με τον Καραμανλή και με τον Παπανδρέου και βέβαια με τον Μέγα Βενιζέλο.

Κατά τα άλλα περαστικά μας  και «ότι μας έλθει στην κεφαλή να μη το βαρεθούμε» .

ΥΠΟ-νομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ