25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
Διεσκορπίστηκαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα οι πάλαι ποτέ καραμπινάτοι ΠΑΣΟΚοι των Χανίων. Δεν θα αναφέρω ονόματα (γιατί δεν θέλω άθελά μου να τους διαφημίσω…) αλλά δεν υπάρχει τίποτα πλέον γι’ αυτούς; Τόσα χρόνια τι παρίσταναν και τα ‘βαλαν και με τους αποστασιοποιημένους πιστούς στις ιδέες τους;
Τι παίζει πίσω από τις αθρόες προσχωρήσεις στα δεξιά ψηφοδέλτια; Κι αυτά συμβαίνουν την ώρα που η τάση επιστροφής σ’ ορισμένους τουλάχιστον ήταν εμφανής και καταμετρημένη.
Μπράβο σας αγωνισταράδες (…!) Πώς τα καταφέρατε; Μήπως εμπνευστήκατε από την τοπική ηγεσία σας; Λέω, μήπως;

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ
Με αρθρογραφήματα του, συχνά πυκνά σε μία μόνο τοπική εφημερίδα, ο Γενικός Διευθυντής του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» Νικόλαος Παπαδάκης, τιμή τη μνήμη του εθνάρχη επιλεκτικά και όπως κρίνει αυτός.
Πανάξιος ο ρόλος του; έτσι άραγε τον φαντάστηκε ο οραματιστής πρωτοπόρος ιεράρχης μακαριστός Ειρηναίος; Και ο εθνάρχης στην κονίστρα των μικροσκοπιμοτήτων;
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος κύριε Παπαδάκη είναι η εξ αδιαιρέτου κληρονομιά όλων των Κρητών και γι’ αυτό θα έπρεπε τα όποια κείμενά σας να φιλοξενούνται εκ περιτροπής σε όλες τις έντυπες ημερήσιες εκδόσεις της κρήτης.
Άλλωστε όπως είναι γνωστό όλες οι ημερήσιες εφημερίδες έχουν ταυτόχρονα και ηλεκτρονική καθημερινή παρουσία και ορισμένες μάλιστα από αυτές τις ιστοσελίδες ξεχωρίζουν για την ασυγκρίτως μεγάλη επισκεψομότητά τους.
Λυπάμαι πολύ που αναγκάζομαι να πω ορισμένα πράγματα δημόσια, αλλά το περισοκάνατε με τις επιλέξιμες αναγκαιότητές σας…

ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΙ
Γέμισε ο τόπος από αυθαίρετες εναποθέσεις σκουπιδιών. Οκτώ τέτοιοι βρωμότοποι υπάρχουν μόνο στα όρια του Δήμου Χανίων. Πόσοι είναι στα όρια του νομού;
Γιατί οι αρμόδιοι δεν αυστηροποιούν τη συμπεριφορά τους;
Ακόμη και σε ρέματα και μικροφάραγγα απορρίπτουν ελεύθερα κάθε είδος σκουπίδια και μπάζια.
Έως πότε κύριοι Δήμαρχοι αυτό το μπάχαλο; Έως πότε θα βανδαλίζεται έτσι βάναυσα το πανέμορφο περιβάλλον μας;

ΟΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ
Χωρίς αποζημίωση παραμένουν οι πλημμυροπαθείς του Νομού Χανίων αν και βρίσκονται σε δεινή θέση και έχουν περάσει σχεδόν 20 μέρες.
Χρειάζεται νομίζω περισσότερος αγώνας από τους τοπικούς φορείς αλλά και από τους ίδιους τους πληγέντες.
«Αν δεν κλάψει το παιδί δεν δίνει η μάνα γάλα».
Περισσότερο διεκδικητικοί λοιπόν γιατί βρισκόμαστε και σε προεκλογική φάση

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ