12.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Υπο-νοούμενα – Η Σαμαριά χωρίς προσωπικό!

Ημερομηνία:

Η γραφειοκρατία

Αυτή ευθύνεται ή η ανικανότητα; Εδώ και ένα μήνα έχουν εγκριθεί οι χρηματοδοτήσεις για την αποκατάσταση των ζημιών και αποκατάσταση δεν βλέπομε. Το ίδιο συμβαίνει και με τον προμαχώνα του Αγίου Δημητρίου όπου σε λίγο δεν θα έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Ευτυχώς ήρθε Άνοιξη και οι βροχές, πού θα πάει, θα σταματήσουν και για φέτος τη γλυτώσαμε την ολοκληρωτική καταστροφή.

Ε, ως του χρόνου κάτι θα έχει γίνει… Δεν μπορεί!

Η Σαμαριά χωρίς προσωπικό!

Ευελπιστούν ότι θα προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις προσλήψεις σύντομα.

Ωστόσο ο Εθνικός Δρυμός Σαμαριάς ανοίγει – αν δεν χαλάσει πάλι ο κόσμος – 1 Μαΐου.

Καρκινοβατεί η διεύρυνση

Άνθρακες ο θησαυρός.

Θεοχαρόπουλος (υπόλοιπος υπολοίπου της ανύπαρκτης ΔΗΜΑΡ) Ραγούσης (το αναμάζεμα του Γιωργάκη) Μπίστης (γνωστός από την εποχή Σημίτη εξαφανισθείς και τώρα ανασυρθείς) Ρεπούση (η γνωστή συνωστισμού της Ιστορίας) και ο Τζουμάκας ο άνθρωπος που πάντα ήταν μετριότητα και αρλουμπατζής, αυτός που διέγραφε με X από τηλεοράσεως οράματα και ιδανικά.

Αυτός ο επιφανειακός, βαρύγδουπος, εγωκεντρικός τύπος του τίποτα.

Έσμιξαν όλοι αυτοί με τον Δήθεν για να ακυρώσουν και αυτό που δεν ήταν και αυτό που πήγαν να κάνουν.

Αλέξη, δε σε σώζει ούτε ο Θεός, όχι αυτά τα παραμαζέματα που φορτώνεσαι.

Βαρίδια είναι και ξαλαφρώνουν τον χώρο που εγκατέλειψαν. Να τους χαίρεσαι…

Αυτοί είναι…

Δεν πιστεύουν πουθενά, μόνο στην προσωπική τους ανέλιξη κι έτσι βλέπομε να μεταπηδούν, οι δήθεν, από εδώ και από εκεί χωρίς φραγμούς και περιορισμούς.

Δεν φτάνει όμως αυτό αλλά εκείνοι που τους αναμαζώνουν από εδώ και από εκεί και τους έχρισαν προοδευτικούς.

Αν αγωνίζονται σήμερα ή βολεύονται ξεδιάντροπα πλέον, το βλέπουμε όλοι

Να μου πεις, βέβαια, τώρα ξύπνησες; Ε, ναι, γιατί τώρα δεν τηρούνται ούτε τα προσχήματα!!!

Υπονομευτής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...