18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΤΟ ΦΟΥΡΙΑΡΙΚΟ
Για να νικήσεις του φουριάρικο πρέπει να το πυροβολήσεις.
Επίσης το φουριάρικο ή «μαύρο ρίφι» – όπως κατά καιρούς έχουν δοθεί χαραχτηρισμοί και σε άλλους είναι χαραχτηρισμός που δίνεται σε ελεύθερους ανθρώπους που δεν μπαίνουν στη στρούγκα.
Τα φουριάρικα ζουν ελεύθερα, υπερήφανα, και δεν μπαίνουν σε «καλούπια».
Από τα παραπάνω φαίνεται πόσο ατυχής ήταν ο χαραχτηρισμός Τσίπρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τι σου κάνει αυτή η νευρικότητα…

ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ: ΝΑΙ – ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: ΟΧΙ
Χιλιάδες δικαιούχοι συνταξιοδότησης μένουν στο περίμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ το Δημόσιο χρωστά και σε ιδιώτες.
Αυτά όλα δεν δυσκολεύουν τους κυβερνώντες να μοιράζουν επιδόματα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΑ;
Ελάχιστα έως μηδαμινά έργα έχουν γίνει στον Νομό Χανίων επί ΣΥΡΙΖΑ. Το χειρότερο είναι ότι οι υποδομές αυτού του πανέμορφου τόπου έχουν διαλύσει.
Βέβαια ο ΣΥΡΙΖΑ γλύτωσε τα χειρότερα, να εγκαινιάζει ξανά ο πρωθυπουργός ένα εγκαινιασμένο ήδη έργο παρά το ότι είναι άχρηστο. Σ’ αυτό το σκάνδαλο δεν αναφέρθηκε ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του στα Χανιά. Μπορούσε να πει ευχαριστώ τον ΟΑΚ για την άρνηση παραλαβής του έργου σουρωτήρι που έφαγε τόσα εκατομμύρια. Ευχαριστούμε τις διωκτικές αρχές της δικαιοσύνης που όλο εξετάζουν και ερευνούν το σκάνδαλο χωρίς αποτέλεσμα ακόμα. Θα ‘πρεπε να ευχαριστήσει ο κ. Τσίπρας τους παραπάνω φορείς που τον απάλλαξαν από την υιοθεσία του άχρηστου έργου και την συγκάλυψη του σκανδάλου. Αν και φως για την αποκάλύψή του δεν βλέπω.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ