20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υπο-νοούμενα: Και ο Δήμος Χανίων σε “αναγκαστικά μέτρα είσπραξης” για τους “μπαταξήδες”

Ημερομηνία:

H «Black Friday» μπλόκαρε τους δρόμους
Κυκλοφοριακή συμφόρηση προκλήθηκε χθες. Ο λόγος όχι μόνο η ξενόφερτη (μαύρη Παρασκευή) αλλά και αψυχολόγητες ενέργειες της Τροχαίας που την προηγουμένη έβγαλε έξω τις μηχανές και σκόρπισαν του κόσμου τις κλήσεις.
Όπως είναι γνωστό πολλά καταστήματα έχουν τριήμερο εκπτώσεων. Πλήρωσαν λοιπόν την Πέμπτη «ακριβά τη νύφη» και έπεσαν όλοι χθες «από τον φόβο των Ιουδαίων» στα πάρκινγκ (Δημοτικό και ιδιωτικά) με αποτέλεσμα να μπλοκάρει η Περίδου επί ώρες.
Μία ώρα μέσος όρος χρειάζονταν κάθε άνθρωπος για να σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στο Δημοτικό γκαράζ αφού ήταν ασφυκτικά γεμάτο και ένας έμπαινε, ένας έβγαινε.
Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όταν οι υπηρεσίες δεν σκοτίζονται για να διευκολύνουν την εμπορική κίνηση που δίνει ενέργεια στις τοπικές επιχειρήσεις.
Να μου πεις ποιες τοπικές επιχειρήσεις, οι πλείστοι στις πολυεθνικές μπαινόβγαιναν.
Μπάχαλο παντού.

Νέοι με νέα κιτάπια στη Δημοτική Αρχή Χανίων;

Μόλις ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Δημοτικοί άρχοντες και αφού μοίρασαν τις καρέκλες και βόλεψαν εαυτούς και αλλήλους, ορμήσανε «ως ταύροι εν υαλοπωλείο».

Να σου κείνο, να σου και τ’ άλλο… και μεταξύ των άλλων σκέφτηκαν να κυνηγήσουν τους «μπαταχτσήδες» (!!!) (σου λέει τι τα ‘χομε τα στελέχια να τ’ αφήσομε να κάθονται;…)


Η εφημερίδα δέχθηκε σωρεία παραπόνων από συνδημότες: «Χρέος δεν είχαμε και οφειλέτες βρεθήκαμε;»
Άλλοι μάς είπαν ότι πήγαν, ρώτησαν και ό,τι είχαν το ρύθμισαν με τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές. Απορούν πώς βρέθηκαν από την αρχή οφειλέτες και μάλιστα αξιόλογων ποσών.

Τα παράπονα μεταβιβάζομε. Πάντως ο κόσμος έχει απηυδήσει με το ανηλεές κυνηγητό από όλους. Έλεος.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...