19.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ στο πέρα Πλατάνι συνεχίζουν να απασχολούν και να προκαλούν έντονες αντιδράσεις. Οι τοπικές κοινότητες Σούδας, Τσικαλαριών και Απτέρων εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους για την χωροθέτηση μονάδων αποθήκευσης υγρών καυσίμων στο Πλατάνι. Το όλο θέμα θα απασχόληση σε κοινή συνεδρίαση τις τρεις δημοτικές κοινότητες που θα συνέλθουν σήμερα στις 6:30 μ.μ. στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σούδας (25ης Μαρτίου 87).

– «ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ». Αλλαγές στο μετοχολόγιο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων. Μετά την χθεσινή έκτακτη Γ.Σ. ανοίγει ο δρόμος για την είσοδο θεσμικών και μεγάλων επενδύσεων στο μετοχικό σχήμα! Ο πρόεδρος της Τράπεζας των Χανίων της Τράπεζας μας με δηλώσεις του διαβεβαιώνει για  την διατήρηση του συνεταιριστικού χαρακτήρα. Οι ανάγκες της τράπεζας ανέρχονται σε καμιά 20αριά εκατομμύρια.
Στο μεταξύ την Κυριακή στις 7:00 στο Creta Paradise θα γίνει εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Τράπεζας.
Παρόντες θα είναι και θα μιλήσουν μεταξύ άλλων ο νυν και ο τεως Υπουργός Οικονομικών κ.κ. Σταθάκης και Χριστοδουλάκης . Και η ζωή συνεχίζεται…

– ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ στην Αποκορώνου.
Ανάπλαση της περιοχής και τίποτα δεν γλύτωσε ούτε τα δέντρα που εδώ και χρόνια μας συντρόφευαν μας δρόσιζαν και ομόρφαιναν την περιοχή.
Θα φυτέψουν λέει νέα και πότε θα γίνουν πάλι δέντρα; Όταν θα μας φυτέψουν… και μας

– Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ καταγγέλλει το Δήμο για την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και την σχετική εργολαβία.
Ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος» υποστηρίζει ότι βάσει «ισχυρών ενδείξεων» καταστρατηγούνται τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων. Ο κ. Σαρρής καλεί τη Δημοτική Αρχή να εξετάσει τις καταγγελίες και αν χρειαστεί να προσβάλλει τη σχετική σύμβαση όπως ο νόμος ορίζει .
Νιός ήμουν και γέρασα να γίνεται λόγος για εργολαβίες καθαριότητας στο Δήμο Χανίων. Ακόμα από την εποχή του Δημάρχου Γιώργου Τζανακάκη ή κάνω λάθος;

– ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ.
Ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μαλεφάκης δεν είναι πλέον ανάμεσά μας.
Τον αποχαιρέτησαν όσοι Χανιώτες το έμαθαν  (Δυστυχώς όχι με δική μας ευθύνη δεν έρχονται στα ΜΜΕ μας ούτε οι κηδείες των συμπολιτών ούτε τα μνημόσυνά τους) την Τετάρτη στις 3μ.μ. στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου.
Τον Αλέξανδρο Μαλεφάκη γνώρισα από τον μακαρίτη τον γιατρό Ανδρέα Αρχοντάκη-Κάστρο ήταν ο δικηγόρος του. Είχα την ευκαιρία να τον συμβουλευτώ σ’ ορισμένες κρίσιμες φάσεις μου. Πάντα μειλίχιος  ευγενικός με το χαμόγελο την άριστη γνώση της  Νομικής επιστήμης και την τετραγωνική σκέψη. Ο δικηγορικός σύλλογος εξέδωσε  ψήφισμα (που και αυτό δυστυχώς δεν έφτασε στην εφημερίδα μας).
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη σύζυγό του Γρηγορία.

Υπο – νομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Iσραήλ-Ιράν: Πώς το Πεντάγωνο κατασκεύασε έναν ψευτοπόλεμο

Φανταστείτε δύο από τους πιο ορκισμένους εχθρούς της κυβέρνησης...

«Η Εποχή των Εικόνων» – Αφιέρωμα στον Κρητικό καλλιτέχνη Στέλιο Φαϊτάκη

Η Εποχή των Εικόνων / Στέλιος Φαϊτάκης- Ένα Αφιέρωμα Κυριακή,...