18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΤΟ ΚΟΥΜ – ΚΑΠΙ ΥΠΟΦΕΡΕΙ
Τι καταβόθρες στο οδόστρωμα, τι λύματα στη θάλλασα και τι άλλο στο πολύπαθο Κουμ – Καπί; Επικίνδυνη διάβρωση στο τείχος της Πύλης της Άμμου (Να ‘ταν η πρώτη φορά καημός δεν ήταν…). Συνέχεια τα ίδια γεγονότα και μια από τις πολλές θα έχομε και τα ανάλογα φαινόμενα με το τείχος του προμαχώνα και τότε… “Κλάφτα Χαράλαμπε”…

Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ…
Ό,τι χαλάει δεν ξαναφτιάζει.
Δρόμοι σε διάλυση ούτε παράδρομοι να ήταν (γιατί πληρώνουμε αλήθεια τέλη κυκλοφορίας;)
Το πρώην Πολεμικό Μουσείο Χανίων (Ιταλικοί Στρατώνες) κάηκε, εκεί θα μείνει ως μνημείο αποσύνθεσης της μνημονιακής εποχής
Ο προμαχώνας San Salvatore στο κέντρο της πόλης καταγκρεμίστηκε. Εκεί στέκεται στηριζόμενος με τα μεταλλικά τέρατα για να μην καταρρεύσει ολοκληρωτικά και κανείς δεν συγκινείται για την επισκευή του.
Μη χειρότερα!

ΠΡΟΣΟΧΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
Πού ανακάλυψε η νέα Δημοτική Αρχή (Νέες ιδέες βλέπετε…) οφειλές προ 20ετίας και τις επικαιροποίησε (έκαστος στο είδος του και ο Αλόγλου στα χρέη σας!!!)
Δεν πα να ‘χουν κλείσει επιχειρήσεις προ 20ετίας οι κύριοι των νέων ηθών που κυρίευσαν με την ψήφο μας, η αλήθεια είναι, τον δήμο Χανίων έχουν βάλει στόχο να ξεζουμίσουν τον Χανιώτη και να βγάλουν “από τη μύγα ξύγκι”. Δεν κοιτάζετε καλύτερα να βρεθείτε δίπλα στον πολίτη από το να στέλνετε και στους “νεκρούς” ραβασάκια;

ΔΕΥΑΧ (ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ)
Κομένο έχουν το νερό σε Χανιώτη εδώ και 5 χρόνια και συνεχίζουν να τον χρεώνουν με μηδενικές μετρήσεις.
Έκοψαν το νερό όταν αδέσποτα προκάλεσαν φθορές στα λάστιχα ύδρευσης με αποτέλεσμα να σημειώνουν από τις διαρροές νερού χρέη 3000 ευρώ περίπου. Αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τα οφειλόμενα στις διαρροές που εμφανώς διακρίνονται στις χρεώσεις και έστειλαν τον δημότη τους στα δικαστήρια. Παρά ταύτα εξακολουθούν να τον χρεώνουν.
Έλεος κύριοι της Δημοτικής επιχείρησης. Είπαμε επιχειρήσεις στην υπηρεσία του πολίτη και όχι δυνάστες του δημότη σας.
Κύριε δήμαρχε, κυρία νέα Διοικητή της ΔΕΥΑΧ, βάλτε μια τάξη και δείτε τα στραβά και ανάποδα από την πελυρά της προστασίας του δημότη σας και όχι από αυτήν της εξόντωσης και του διασυρμού του.

ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ
Στην αντικαρκινική με τα τζάκια και τις μπριζόλες οφείλομε μιαν απάντηση γιατί δεν βλέπει τις ακτινοβολίες, τις ρυπάνσεις απί τις ραδιενεργές δραστηριότητες και μάς αποπροσανατολίζει.
Να είναι τυχαίο; Περισσότερα προσεχώς.

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...

Wall Street Journal: O Πούτιν πιθανότατα δεν διέταξε τη δολοφονία του Ναβάλνι

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι...