20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΤΑ ΝΕΩΡΙΑ γκρεμίζονται
Τι θα γίνει; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση; Αεροφωτογραφίες δείχνουν λέει ότι γκρεμίζονται οι οροφές των δύο πιο μεγάλων. Μεγάλος αγώνας χρειάζεται για εξεύρεση πόρων.
Δήμαρχε, Γιώργο Σταθάκη μ’ ακούτε;

ΑΔΕΣΠΟΤΑ
Θα μας φάνε;
Αδέσποτα παντού, στο Παλιό Λιμάνι κυρίως γύρω από το Συντριβάνι στην πλατεία Αγοράς, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας, στη Λεωφόρο Σούδας, στους δρόμους και στα παράστρατα γύρω από την πόλη και στα περίχωρα.
Αναπαράγονται κατοικοεδρεύουν όπου βρουν και όταν πεινάσουν είναι κι επικίνδυνα. Αναφέρονται περιπτώσεις που άνθρωποι έχουν δαγκωθεί.
Ότι γίνει πρέπει να γίνει άμεσα γιατί το θέμα αυτό δεν μας τιμά καθόλου και ενέχει και κινδύνους…

ΤΟ ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΙΡΚΑ συντήρησαν τελευταία. Πως ; Όπως δείχνουν οι φώτο «Άρτζι μπούτζι και λουλάς».

img535
Είναι δυνατόν να σοβαντίζουν το τελείωμά του αντί να συνεχίζουν το πετρόκτιστο;
Ποιος εγκέφαλος είχε την φαεινή ιδέα γι’ αυτήν την ασχήμια;
Οι φώτο είναι αψευδής μάρτυρας του ανοσιουργήματος…
Θυμούμαστε όλοι άλλη μια προκλητική σε βάρος τη περιοχής ενέργεια επί δημαρχίας Βιρβιδάκη έριξαν άσφαλτο σ’ αυτή την περιοχή και τώρα ολοκληρώσαν την βεβήλωση με το σουβάντισμα των τειχών του ιστορικού Φρουρίου.
ΕΛΕΟΣ!!…

– ΒΕΝΕΤΙΑ της ΑΝΑΤΟΛΗΣ το Λιμάνι Χανίων. Ναι μεν αλλά με τις κεραίες των τηλεοράσεων και τα κλιματιστικά να «ξεβατζέρνουν» μάλλον με «Χαλικουταριό» θα μοιάζει αν προστέσει κανείς και τα κιόσκια των καταστημάτων. Έχω λάθος;
Μια επίσκεψη στην ΒΕΝΕΤΙΑ θα μας πείσει…

Υπο – νομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σαββατοκύριακο γεμάτο εκδηλώσεις στο Comixadiko στα Χανιά

Γεμάτο δράσεις είναι αυτό το Σαββατοκύριακο το Comixadiko (Ξέπαπα 15) στα Χανιά. Το Σάββατο...