19.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η RYANAIR;

Το είχαν δηλώσει οι αρμόδιοί της. Εάν το αεροδρόμιο άλλαζε ιδιοκτησιακό καθεστώς θα αποχωρούσε η εταιρεία, από τα Χανιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αν δεν βρει ανταπόκριση από την Fraport, της οποίας τις προθέσεις διερευνά, θα απομακρυνθεί από όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια.

Όπως είναι γνωστό η Ιρλανδική εταιρεία χαμηλού κόστους προσέφερε πολλά στον τουρισμό μας και η αποχώρησή της θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα στον τουρισμό μας.

Έτσι κι αλλιώς ας είναι καλά εκεί στην Ryanair και χαιρετίσματα στους Ιρλανδούς που σαν και μας βρέθηκαν μπλεγμένοι και τα ξεμπέρδεψαν γιατί έκαναν αυτό που έπρεπε και όχι ότι τους έλεγαν οι ξένοι.

– ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

Είκοσι χιλιάδες μαθητές προσανατολίστηκαν προς Χανιά αλλά η «ανεγκεφαλίτιδα» που μας διέπει δυστυχώς ορισμένες φορές, έσπρωξε αυτή την δύναμη τουρισμού, προς Ηράκλειο και Ρόδο.

Ευχαριστημένες είναι τώρα οι υπηρεσίες, που με την τακτική τους στερούν τόσες επιχειρήσεις από σημαντικά έσοδα, σε καιρούς έντονης κρίσης;

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Ας φερθούμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.

– ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

Βγήκαν οι υπερόπτες κονδυλοφόροι και γράφουν ισοπεδώνοντας τα πάντα. Αφορμή το «ατύχημα» Λαζόπουλου να πάρουν φωτιά οι άκαπνοι…

«Έκανε κι’ μύγα αλώνι και γυρίζει και μαλώνει»…

Έτσι μεγάλε!!

Εδώ που τα λέμε, εσύ μας έλειπες για να μπουν τα πράγματα σε μια τάξη.

"google ad"

Έλεος πια με τούτη την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ

– ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ και στο χώρο του κρέατος.

Σημαντικές καταγγελίες από τον Σύλλογο κρεοπωλών Ν. Χανίων. Βαπτίζουν τα κρέατα Ελληνικά και κάνουν ότι θέλουν χωρίς κανείς να τους ελέγχει.

Παλεύουν οι κρεοπώλες για επιβίωση μέσα σ’ ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον σαν όλους μας. Θάλεγα: φτιάξτε ένα συνεταιρισμό κρέατος και παραμερίστε τους όλους! Μπορείτε…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...