10.4 C
Chania
Πέμπτη, 26 Φεβρουαρίου, 2026

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– «ΠΑΝΤΡΕΜΑ» ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ.

«Κοντά στο νου κι η γνώση» καθένας κατανοεί πως αν προωθείς τα προϊόντα σου, αυτά που παράγει ο τόπος σου, μέσα από τον τουρισμό και οι επισκέπτες θα είναι ευχαριστημένοι και θα έχεις διαθέσει κατά τον καλύτερο τρόπο, τα προϊόντα. Το όφελος πολλαπλό για την κοινωνία μας και βέβαια την οικονομία. Αυτά και ένα μικρό παιδί τα καταλαβαίνει και επίσης σε καιρό κρίσης ,επιβάλλεται να γίνουν. Το λέμε χρόνια ,«έχει μαλλιάσει η γλώσσα μας».
Από χθες όμως που δόθηκε στη δημοσιότητα η περίπου 200 σελίδες εμπεριστατωμένη έρευνα που δημοσίευσε ο «Αγώνας της Κρήτης» τα παραπάνω καταδεικνύονται και από την επιστημονική διερεύνηση του θέματος Τουρισμός – Πρωτογενής παραγωγή.
Τώρα πλέον κανείς από τους ξενοδόχους δεν δικαιούται να κάνει του… κεφαλιού του.
Ίδωμεν

– «ΔΕΙ, ΔΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ…» έλεγαν οι αρχαίοι «και άνευ τούτων ουδέν γενέσθαι».
Κάθε μέρα και χειρότερα και για την τοπική αγορά, γκρεμίζεται η αγοραστική δύναμη των Χανιωτών.

Παρά τις εκπτώσεις του χειμώνα τα ταμεία των καταστημάτων είναι άδεια και τα χρέη του εμπορικού κόσμου αυξάνονται.

Ούτε τις βασικές υποχρεώσεις δεν μπορούν πλέον να καλύψουν, αφού η μείωση στην αγοραστική κίνηση είναι ,στο 30%.

«Έλλειψη χρημάτων στάση εμπορίου», κύριε Τσίπρα, το καταλαβαίνετε ή αδυνατείτε πλέον να αντιληφθείτε, την τραγική κατάσταση στην οποία έχομε περιέλθει;

– ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ στο δρόμο.

Αγρότες, Δικηγόροι, Συμβολαιογράφοι, Επαγγελματίες ,οι πάντες.

Τώρα και οι συνταξιούχοι οι οποίοι αποφάσισαν προχθές στο Εργατικό Κέντρο Χανίων να πραγματοποιήσουν εννιά Μαρτίου Παγκρήτιο Συλλαλητήριο στο Ηράκλειο.

Αφορμή για την κινητοποίησή τους το φορολογικό – ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Τα «υπερήφανα γηρατειά» για άλλη μια φορά διεκδικούν τα αυτονόητα…

«Φέρτε πίσω τα κλεμμένα»!

 

Υπονομευτής

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι έφηβοι χρησιμοποιούν τα AI chatbot όχι -μόνο- γι’ αυτό που νομίζεις

Η πλειονότητα των εφήβων δηλώνει ότι χρησιμοποιεί chatbot τεχνητής νοημοσύνης (AI), με περίπου τρεις...

“Με πυροβόλησαν και με άφησαν πεθαμένο” – Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος για την επίθεση στο Ρέθυμνο

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη βάναυση επίθεση σε βάρος κτηνοτρόφου, που σημειώθηκε...

Η τράπεζα Edmond de Rothschild “παρακολουθεί την κατάσταση” μετά τις αποκαλύψεις για Έπσταϊν

Η τράπεζα Edmond de Rothschild στη Γενεύη, η οποία συγκλονίζεται από τις αποκαλύψεις...

Τέσσερις νεκροί από πυρά της ακτοφυλακής της Κούβας προς αμερικανικό ταχύπλοο

Η ακτοφυλακή της Κούβας πυροβόλησε και σκότωσε τέσσερις ανθρώπους...