25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΘΕΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.

Άκρως ενημερωτικά τα στοιχεία που διέρρευσαν για τον ΚΑΡΚΙΝΟ και τις ΛΕΥΧΑΙΜΙΕΣ στην Κρήτη.

Θερίζει στην κυριολεξία.

Αλλά όλοι (κι αυτό είναι σημαντικό δεν λέω) ασχολούνται με τα τροχαία.

Καλά βρε αδελφέ, αλλά για τη γενεσιουργό αιτία, των τόσων καρκίνων, κανείς σοβαρός άνθρωπος, δεν ενδιαφέρεται;

ΜΟΥΓΓΑΜΑΡΑ;

Κρίμα!

– ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Σημαντικές επιτυχίες σημειώνει πυκνά συχνά το Νοσοκομείο Χανίων.

Άριστοι επιστήμονες στελεχώνουν τις κλινικές του και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη όπως ,στην ουρολογική κλινική με πρωτοποριακή επέμβαση, που τιμά και καταξιώνει το νοσοκομείο Χανίων.

– ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΙ

Κόλλησαν 11 χρόνια. Παρά τις υποσχέσεις που έμειναν γράμμα κενό. Οι ποδηλάτρεις καταγγέλλουν το γεγονός και ζητούν επιτέλους την στοιχειώδη συνέπεια λόγων και έργων.

– ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ.

Καλά το σκέφτηκαν ν’ ανοίξουν τις πύλες του ιδρύματος και να δεχτούν τους Χανιώτες ώστε να το γνωρίσουν καλύτερα.

Όταν αγωνιζόμαστε για τη δημιουργία του «Οι Φίλοι του Πολυτεχνείου Κρήτης» έτσι το είχαν οραματιστεί. Ανοιχτό και δεμένο, ένα, με την χανιώτικη κοινωνία. Θυμάμαι τον μακαρίτη τον Αλέξανδρο Κονιαδα αλλά και τον πρώην Δήμαρχο και Νομάρχη Χανίων και τώρα πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γιώργο Κατσανεβάκη τον καθημερινό αγώνα που έδιναν, μέχρι να περπατήσει το ίδρυμα.

Ο Αγώνας δικαιώθηκε, μόνο που δυό στελέχη του, πρωτοφανές μήνυσαν Χανιώτη, για το μεγάλο του ενδιαφέρον, για την πορεία του ιδρύματος.

Αλήθεια που βρίσκονται οι περίφημοι καθηγητές του κ.κ. Σκιαδάς και Χριστοδούλου; Δεν τους ακούω… τελευταία. Και ο περίφημος πρύτανης των φουσκωτών, εκείνων των ημερών; Ακόμη κατοικοεδρεύει στο Αμέρικα;

– ΜΑΙΧ – ΜΠΡΑΒΟ

Εντυπωσιακή και πολυσήμαντη είναι η προσπάθεια που καταβάλλει τελευταία το ΜΑΙΧ υπό την διοίκηση του Γιώργου Μπαουράκη.

Επιτέλους ένα ίδρυμα που πιάνει τον παλμό και την ανάγκη του τόπου για νέες αναπτυξιακές προσπάθειες.

Το ΜΑΙΧ είναι σίγουρα με την σημερινή διοίκηση του ένα από τα πιο σημαντικά «εργαλεία» ανάπτυξης του φιλοπρόοδου τόπου μας.

– Το ΙΝΚΑ Χανίων εμπλουτίζεται μετά και τις προχθεσινές αρχαιρεσίες με νέο αίμα.

Δυναμώνει με νέα δυναμικά στελέχη που πλαισιώνουν τον προικισμένο πρόεδρό του. Καλή δύναμη σε όλους και καλά διάφορα προς όφελος του τόπου.

 

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ