13.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ

Τι ‘ναι πάλι αυτό, που ξεκίνησε στην οδό Αποκορώνου.

Κλήσεις συνέχεια.

Στην Κυδωνίας που είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα κανείς δεν ενδιαφέρεται.

Κύριε Δήμαρχε, το βλέπω σωστό να δώσεις εντολή να επιτρέπεται στάθμευση στην Αποκορώνου, τουλάχιστον στη μια μεριά.

Διαφορετικά πρέπει να καλέσετε τους καταστηματάρχες της περιοχής και να τους προμηθεύσετε φτηνό εισιτήριο για το 5όροφο PARKING.

Είναι υπόθεση σήμερα τα 80, 100 ή και 120 ευρώ κατά περίπτωση που χρειάζεται ένα αυτοκίνητο για το Δημοτικό γκαράζ…

Έτσι δεν είναι;

ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

Ελέγχουν τα νευραλγικά πόστα διαχείρισης του χρήματος, κάτι σημαντικό τους ξεφεύγει με τις συναλλαγές τοις μετρητοίς.

Από τη στιγμή που καταφέρουν, να περάσουν όλη την οικονομική κίνηση μέσα από το πλαστικό χρήμα, ελέγχουν τα πάντα.

Καταλάβατε;

ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ.

Όνειρο θερινής νυκτός είναι.Τ ην τραγική πραγματικότητα την βιώνουν οι ασθενείς. Κύριε Πολάκη,δείτε τι συμβαίνει στα Χανιά. Έχετε ιερή υποχρέωση απέναντι σ’ αυτούς τους ανθρώπους.

Αν θέλετε να ξέρετε ούτε το φαρμακείο του ΕΟΠΠΥ λειτουργεί, ούτε έχει φάρμακα!!!

Αλλά ούτε το φαρμακείο του Νοσοκομείου λειτουργεί για τους ανασφάλιστους.

Για να αποφύγουν τις ενοχλήσεις το κλείνουν και προφασίζονται ότι έχουν απογραφή.

Αυτά έγιναν την Τετάρτη όπως διαπίστωσα ο ίδιος.

Τι θα γίνει κύριε υπουργέ;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ

Πέρασε χθές ένας φίλος από τα παλιά και τι μου ‘πε;

«Υπάρχουν άνθρωποι που προτιμούν να πεθάνουν παρά να σκεφτούνε. Μόνο το 3% σκέφτονται και ένα άλλο 2% νομίζουν ότι σκέφτονται αλλά είναι … επικίνδυνοι!»

ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ

Ο μεγάλος καζανάρης του Αποκόρωνα με συνάντησε μου ‘κανε χαρές και μου ‘πε μια μαντινάδα που τη μεταφέρω ακούσια:

Έκανε ο θεός μιτσούς

Έκανε και μεγάλους

και έκανε βούγια τσι μιτσούς

για να ταΐζουν τα’ άλλους.

Υπονομευτής

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μπαράζ σεισμικών δονήσεων ανοιχτά των Χανίων – Η γεωγραφική κατανομή των Ρίχτερ

Έντονη σεισμική κινητικότητα καταγράφεται τις τελευταίες ώρες στον θαλάσσιο...