14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Υπο – νοούμενα

Ημερομηνία:

-Ποιος μεγαλοξενοδόχος ετοιμάζεται να βάλει χέρι στο φιλέτο του ΤΑΙΠΕΔ στο Κολυμπάρι; Τυχαίο;

-«Αν δεν πέσουνε χαθήκαμε» μου ‘πε παλιός συναγωνιστής. «Δεν θ’ αφήσουν πέτρα πάνω στην άλλη….» κατέληξε

-Λοιπόν ο Χάρης ήταν στέλεχος και του ROTARY Χανίων. Ούτε μια συλλυπητήρια ανακοίνωση για τοv αδικο και περιεργο χαμο για το δικό τους άνθρωπο…;

-Paint Ball Club εδώ ασκούνται λέει φασίστες και φασίστες. Μ’ ακούει κανείς ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου και συ ΕΥΠ οι πληροφορίες σου…

-Φύγετε κυβερνήτες να σωθούμε…

-Με τέτοιο διαλυμένο γκουβέρνο που έχουμε να περιμένετε τα χειρότερα… Θα τα δούμε όλα αν δεν τους δείξουμε την… πόρτα.

-Σάββατο βράδυ 21/9 από νωρίς έως τις 5 τα ξημερώματα μουσικές κέντρου διασκέδασης έκαναν πολυ κόσμο να μένει άγρυπνος. Η ηχορύπανση κάπου από την Εθνική κοντά στο ύψος των Τσικαλαριών. Τα τηλέφωνα έπεσαν βροχή στο 100. ( Ο φίλος μου πήρε 3.30 τα ξημερώματα) Κανείς δεν συγκινήθηκε…

Μπαμ – μπουμ, μ’ ακούς;…. Όχι 100 και 200 να ήτανε το ίδιο του ‘κανε…

Η απάντηση από το 100: Μην ανησυχείτε θα στείλομε αμέσως αυτοκίνητο. Η ανησυχία όμως συνεχίστηκε μέχρι τις 5 που τα κοκόρια λάλησαν ξημέρωμα !

-Μαθαίνω – δεν ξέρω και πόσο αληθεύουν – για καταστάσεις που παλεύει ο Δήμαρχος Σκουλάκης και ορισμένες φορές τον συμμερίζομαι. μωροφιλοδοξίες – μικρονοικοτητες…. και άλλα παρεμφερή. Πώς τους παλεύεις ορισμένους….

– Τον αμερικάνο πρέσβη που επισκέπτετο πριν λίγα χρόνια υπηρεσίες του Ελληνικού Κράτους λες και ήταν ο υπερκυβερνήτης ζήλεψε ο Πρέσβης της Γερμανίας στην Ελλάδα Β. Ντολτ.

Την επαύριο του συνεδρίου για τις Γερμανικές αποζημιώσεις στη Βιάνο «αλώνισε» την Κρήτη σκορπώντας χαμόγελα και πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Άξιος ο μισθός του.

Υπονομευτής

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...