16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Υπό δρακόντεια μέτρα και με μάσκες η υποδοχή Πομπέο στο σπίτι του πρωθυπουργού στα Χανιά | Βίντεο

Ημερομηνία:

Στα Χανιά, φιλοξενούμενος στο πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Μάικ Πομπέο.

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών ταξίδεψε στην Κρήτη μετά την επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και τις σημαντικές επαφές και συμφωνίες που υπέγραψε στην πόλη της Μακεδονίας.

Ο Αμερικανός ΥΠΕΞ αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης. Περίπου στις 20:00 αφίχθη στα Χανιά και στις 21:00 έφτασε στο σπίτι του πρωθυπουργού, ο οποίος τον υποδέχθηκε με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Bίντεο του grtimes από την αναχώρησή του από τη Θεσσαλονίκη:

Η άφιξη Πομπέο και Μητσοτάκη στα Χανιά

Ο Μάικ Πομπέο έφτασε στα Χανιά με αεροπλάνο κάτα τις 20:00 το βράδυ και στη συνέχεια αναχώρησε με την αυτοκινητοπομπή του για το πατρικό του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πολύ αυστηρά είναι τα μέτρα προστασίας στο αεροδρόμιο των Χανίων και στο σπίτι του πρωθυπουργού, ενώ ειδικές ρυθμίσεις έγιναν και στη διαδρομή από το αεροδρόμιο στο σπίτι του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ