23.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Υπό δρακόντεια μέτρα στα Δικαστήρια ο 22χρονος που πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι

Ημερομηνία:

Κάτω από δρακόντεια  μέτρα ασφαλείας συνοδεία πάνοπλων ανδρών της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας Ηρακλείου, οδηγήθηκε νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο ο 22χρονος από τη Μεσαρά ο οποίος πυροβόλησε τον 29χρονο Νίκο στο κεφάλι.

Ο 22χρονος ο οποίος παραδόθηκε στις αρχές το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε στην Ανακρίτρια Ηρακλείου για την απολογία του, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, ωστόσο εκτιμάται ότι θα πάρει προθεσμία. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 29χρονου ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Δικαστήριο είναι ιδιαίτερα αυξημένα, ενώ ο πατέρας του 29χρονου τραυματία βρισκόταν ολομόναχος από τα χαράματα έξω από το δικαστικό μέγαρο ζητώντας να μάθει λεπτομέρειες για τη διαδικασία.

Στα δικαστήρια επίσης βρίσκονται και συγγενείς του 22χρονου.

‘Οπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 22χρονος πέρασε την πύλη του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου συνοδευόμενος από φιλικό πρόσωπο της οικογένειάς του και οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Δείτε το βίντεο από την παράδοση του 22χρονου:

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το...

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος...