14.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Υπό κατάληψη το δημαρχείο Ρεθύμνου

Ημερομηνία:

Στους δρόμους βγήκαν σήμερα και οι ρεθυμνιώτες ενάντια στα μέτρα ελληνικής κυβέρνησης και τρόικας που οδηγούν το λαό στη φτώχεια.
Η πορεία των εργαζομένων που ξεκίνησε από το Εργατικό Κέντρο κατέληξε στο δημαρχείο, το οποίο από τις 12 το μεσημέρι τελεί υπό κατάληψη.
Οι υπάλληλοι του δήμου είχαν από νωρίς κλείσει την πόρτα του δημαρχείου και είχαν τοποθετήσει ένα πανό διαμαρτυρίας και όταν η πορεία έφτασε εκεί, απεργοί μπήκαν στο χώρο.
Σκοπός είναι το δημαρχείο να παραμείνει υπό κατάληψη μέχρι την Κυριακή, στο πλαίσιο των τριήμερων απεργιακών κινητοποιήσεων, μέχρι δηλαδή να τεθεί στη Βουλή προς ψήφιση το νέο μνημόνιο.
Στις κινητοποιήσεις καλούν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, πρωτοβάθμια σωματεία γιατρών, εκπαιδευτικών κ.α, υπάλληλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Νέες συγκεντρώσεις προγραμματίζονται για τις 7 το απόγευμα σήμερα στο δημαρχείο, στις 10 το πρωί του Σαββάτου και το απόγευμα της Κυριακής.

GOODnet.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούλα: Μια αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα θα ήταν καταστροφική

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα...