16.8 C
Chania
Wednesday, December 10, 2025

Υπό την επήρεια αντιψυχωτικών φαρμάκων ο οδηγός της Πόρσε – Μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού

Ημερομηνία:

Και νέα δίωξη ασκήθηκε στον δράστη του θανατηφόρου τροχαίου στα Χανιά, καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αντιψυχωτικών φαρμάκων.

Την παρουσία των ουσιών στον οργανισμό του 45χρονου «έδειξε» το πόρισμα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων.

Παράλληλα, πληροφορίες της ΕΡΤ , αναφέρουν ότι αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος, καταθέτει μεταξύ άλλων, ότι ο δράστης έλεγε στους αστυνομικούς ότι ΔΕΝ οδηγούσε ο ίδιος την Porsche, αλλά ένας φίλος του.

Μοιραία προσπέραση

Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση της φίλης του δράστη, η οποία αναφέρει ότι αρχικά προπορεύονταν με τον αμάξι της και την ακολουθούσε ο δράστης στη διαδρομή που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον 22χρονο.

Χίλια περίπου μέτρα πριν από τον τόπο της τραγωδίας στη λεωφόρο Καραμανλή και στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ο 45χρονος την προσπέρασε και επιτάχυνε, με αποτέλεσμα η ίδια να τον ακολουθεί κορνάροντας για να τον σταματήσει και τελικά να τον εντοπίζει λίγα λεπτά μετά στον τόπο του δυστυχήματος.

Μεταφορά στις φυλακές Κορυδαλλού

Παράλληλα, όπως αναφέρει το cretapost, ο 45χρονος, ο οποίος χθες κρίθηκε προφυλακιστέος, αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες στις φυλακές του Κορυδαλλού όπου και θα περιμένει μέχρι να οριστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου.

Απολογούμενος, για την κατηγορία που αφορά σε διατάραξη συγκοινωνιών, που λόγω μέθης προκλήθηκε ο θάνατος ανθρώπου, ζήτησε συγγνώμη εκφράζοντας την οδύνη του όπως είπε για τον 22χρονο, λέγοντας ότι θα προτιμούσε να ήταν αυτός στη θέση του νεκρού νέου.

Οι κατηγορίες είναι σε βαθμό κακουργήματος και επισύρουν ποινή από 10 έως 20 χρόνια όπως εξήγησε ο συνήγορος του 45χρονου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ