19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Υπό την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, οι πολίτες απέτρεψαν και σήμερα τους πλειστηριασμούς στα Χανιά

Ημερομηνία:

Την προηγούμενη βδομάδα ήταν η βροχή που προσπάθησε να αποτρέψει τους Χανιώτες από το να παρευρεθούν στα δικαστήρια για τους πλειστηριασμούς. Αυτή τη φορά ήταν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι πολίτες δεν αποθαρρύνθηκαν, βρέθηκαν εκεί έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων ενωμένοι, άνθρωποι από πολλούς διαφορετικούς πολλούς πολιτικούς χώρους, από τη ΔΗΠΑΚ, το ΕΠΑΜ, τους ΑΝΕΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, για να αποτρέψουν τους πλειστηριασμούς. Και τα κατάφεραν!

Η προσυγκέντρωση όπως κάθε Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια ενώ η διαδικασία ξεκίνησε περίπου στις 16.30. Η προσέλευση του κόσμου ήταν και αυτή τη φορά ικανοποιητική.

Όμως, σε αντίθεση με άλλες φορές, σήμερα δεν ήταν μόνοι τους. Στο χώρο των δικαστηρίων υπήρχαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και πιο συγκεκριμένα 8 μοτοσικλέτες της αστυνομίας, πολλοί αστυνομικοί των δικαστηρίων και δυνάμεις της ασφάλειας.

Οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έμειναν έκπληκτοι από τον αριθμό των αστυνομικών δυνάμεων και συνέδεσαν τη συγκεκριμένη παρουσία με μία σκλήρυνση της στάσης που αναμένεται ενόψει και της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών από τις αρχές του νέου έτους.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση όχι μόνο αποθαρρύνθηκαν αλλά έκαναν ακόμα πιο έντονη την παρουσία τους.

Όσον αφορά τώρα τις υποθέσεις, σήμερα σε πλειστηριασμό τέθηκαν από την Eurobank 2 διαμερίσματα γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας των Χανίων της οποίας οι ιδιοκτήτες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, σε πλειστηριασμό τέθηκε διαμέρισμα στα Παχιανά, ισόγειο, 112,2 τ.μ. και δύο μεζονέτες στα Νοπήγια 80 τ.μ. η κάθε μία. Οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άγονοι.

Να υπενθυμίσουμε ότι για την υπόθεση των πλειστηριασμών, πολίτες συγκεντρώνονται στο χώρο των Δικαστηρίων στα Χανιά κάθε Τετάρτη στις 15.30 ενώ παρόμοιες δράσεις αποτροπής πλειστηριασμών πραγματοποιούνται τόσο στο Ηράκλειο όσο και στο Ρέθυμνο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...