21.8 C
Chania
Thursday, May 23, 2024

Υφυπουργός Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη: Οι πορείες μας βγάζουν εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου

Ημερομηνία:

Οι πορείες και οι διαδηλώσεις «μας βγάζουν εκτός ευρωπαϊκού πλαισίου» σύμφωνα με την υφυπουργό Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη

Μιλώντας στο Μega η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε ότι η ανάπτυξη στη χώρα δεν έρχεται ούτε με πορείες ούτε με επαναστατικές ιδέες.

Αναφερόμενη στην πιθανότητα σχηματισμού κυβέρνησης συνεργασίας, η κα. Τζάκρη απάντησε ότι η κυβέρνηση είναι σταθερή και συμπαγής. Υποστήριξε ότι ζητούμενο δεν είναι να μπει ένα «φθαρμένο κόμμα του χθες» στην κυβέρνηση, ούτε θα είναι καλύτερη η οικονομία ή η κοινωνία αν μπουν το Ποτάμι, ο Βασίλης Λεβέντης ή οποιοσδήποτε, προσθέτοντας ότι δεν έχουν να προσδώσουν κάτι ούτε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ούτε η Φώφη Γεννηματά.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=TQWYxrwmKGM”]

thepressproject.gr

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

6 χρόνια μετά την καταστροφή τους οι Ιταλικοί Στρατώνες για 25+10 χρόνια στο Δήμο Χανίων

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη πραγματοποίησε συνάντηση  στα  γραφεία...

Σχολικά γεύματα: Μία μπίζνα 120 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς ελέγχους και ποιότητα

Σοβαρά ερωτήματα εγείρονται γύρω από την υπόθεση της μαζικής...