16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Φάιμαν στη Σύνοδο: Να μην περιμένουν κάποιοι να αποτύχει η Αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας

Ημερομηνία:

«Να μην περιμένουν κάποιοι να αποτύχει η Ελλάδα για να μπορούν να αποδείξουν ότι η εκλογή της ελληνικής αριστερής κυβέρνησης ήταν λάθος» τόνισε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φάιμαν εξέφρασε την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα υποστηριχθεί.

Σχολιάζοντας εξάλλου τη «μίνι Σύνοδο Κορυφής» στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, επισήμανε πως, κατά την άποψή του, αυτή είχε περισσότερο ψυχολογική επίδραση για μια και πάλι προσέγγιση των δύο πλευρών και ο ίδιος δεν μπορεί να εξάγει περισσότερα συμπεράσματα από το αποτέλεσμα.

Το πώς θα έχει ο κατάλογος μεταρρυθμίσεων που θα πρέπει να καταθέσει η Ελλάδα, δεν αποσαφηνίστηκε ακόμη στη διάρκεια της νύχτας από την Πέμπτη προς την Παρασκευή, σημειώνει ο Βέρνερ Φάιμαν, προσθέτοντας ότι σε «μια πολιτική συζήτηση μπορεί κανείς να θέτει σε λειτουργία τη μηχανή, ώστε να προσεγγίσει και πάλι ο ένας τον άλλο».

Τέλος, ο Αυστριακός καγκελάριος τονίζει πως χρειάζεται κινητικότητα και από τις δύο πλευρές, καθώς ένας μόνος του δεν μπορεί να πετύχει μια συμφωνία.

skai.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...