19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Φαίδων Βόβολης: “H covid-19 μπορεί να σκοτώσει” λέει μετά από 9 μέρες νοσηλείας

Ημερομηνία:

“Νόσησα, αλλά έπρεπε να το κρύψουμε από όλους” λέει ο καρδιολόγος που πρωτοστάτησε στις συγκεντρώσεις κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού

Μετά από 9 ημέρες νοσηλείας στο Σισμανόγλειο, έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό ο Φαίδων Βόβολης ο καρδιολόγος που πρωτοστάτησε στα συλλαλητήρια και τις συγκεντρώσεις κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού παραδέχεται ότι “η covid-19 δεν είναι γριπούλα” και ότι “μπορεί να σκοτώσει”.

Με μήνυμα του στο Facebook ο καρδιολόγος σε βάρος του οποίου έχει επιβληθεί 12μηνη αναστολή ιατρικού επαγγέλματος από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για την αντιεμβολιαστική του δράση, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε με πνευμονία και έστειλε μήνυμα μέσω facebook στους διαδικτυακούς του φίλους.

Όπως παραδέχθηκε, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε η covid-19 “σίγουρα θα αφήσει κάτι στους πνεύμονες τους” και συνέστησε σε όλους να προσέχουν πολύ και να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας.

Υπενθυμίζεται πως είναι η δεύτερη φορά που ο Φ. Βόβολης νοσεί από τον κορωνοϊό και μάλιστα την πρώτη φορά είχε χαρακτηρίσει “αισχρό διαβατήριο” το πιστοποιητικό νόσησης που του είχε χορηγηθεί.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...