28.2 C
Chania
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026

Φασίστας ΠΑΟΚτζής ανάγκασε μετανάστη να προσευχηθεί ελληνικά και να κάνει το σταυρό του | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και στο οποίο οπαδός του ΠΑΟΚ εμφανίζεται να αναγκάζει μετανάστη να κάνει τον σταυρό του και να προσεύχεται στα ελληνικά.

O φασίστας ανάγκασε έναν εμφανώς τρομοκρατημένο μετανάστη κοιτώντας μία εκκλησία να κάνει τον σταυρό του και να ζητήσει από την Παναγία να προστατεύει τα παιδιά του.

Μάλιστα το βίντεο προκάλεσε την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Στέφανου Ζαρκαντζιά παραγγέλθηκε προκαταρκτική εξεταση, την οποία θα κληθεί να φέρει εις πέρας το τμήμα αντιμετώπισης ρατσιστικής βίας της διεύθυνσης ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί ο μετανάστης προκειμένου να καταθέσει, όπως επίσης το πλήρες περιεχόμενο του βίντεο για να εξεταστεί ενδελεχώς. Τα όποια αδικήματα προκύψουν από την έρευνα είναι σε συνάρτηση με τον αντιρατσιστικό νόμο.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. συμμετείχε στην Attica Green Expo 2026 με ενημερωτικό περίπτερο

Η ΔΕΔΙΣΑ Α.Ε. συμμετείχε στην Attica Green Expo 2026 στο Παλαιό Φάληρο. Ο Δήμαρχος Χανίων Π. Σημανδηράκης προειδοποίησε για το χρηματοδοτικό κενό στη διαχείριση απορριμμάτων.

Με επιτυχία η διεθνής προβολή των κρητικών κρασιών στο Λονδίνο από την Περιφέρεια Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετείχε στη London Wine Fair στο Λονδίνο με το Εθνικό περίπτερο. Οινοποιοί από όλη την Κρήτη παρουσίασαν τα κρασιά τους σε 10.000 επαγγελματίες.

Χρηματοδότηση του έργου «STEPS» από το Horizon Europe – MSCA & Citizens 2025

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εξασφάλισε χρηματοδότηση για το έργο STEPS από το Horizon Europe – MSCA & Citizens 2025. Στόχος η ενίσχυση επιστημονικού γραμματισμού και η ενεργός συμμετοχή πολιτών.

Η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξένησε την Ολλανδή travel blogger Lisa Vermeer για την προβολή της Ανατολικής Κρήτης

Η Περιφέρεια Κρήτης φιλοξένησε την Ολλανδή travel blogger Lisa Vermeer στην Ανατολική Κρήτη για fam trip, στοχεύοντας στην τουριστική αγορά BeNeLux και την προβολή αυθεντικών εμπειριών.