20.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022 στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Ημερομηνία:

Το Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας 2022, που διοργανώνουν η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι Εκπαιδευτικοί και οι Μαθητές που υλοποιούν Προγράμματα Σ.Δ., σε συνεργασία με τον Δήμο Χανίων και την ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ, θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 8 Μαΐου στο Θέατρο Μίκης ΘεοδωράκηςΠαρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022 ώρες 10.00-14.00 και Έκθεση Αφίσας των Προγραμμάτων έως και την Κυριακή 8 Μαΐου ώρες 10.00 -14.00 και 18.00 – 20.00.

Πρόσκληση Πρόγραμμα Αφίσα στον σύνδεσμο:

https://drive.google.com/drive/folders/1bDO5LJMuHMm-4AyaKD-29gu8FWAOH_ZE?usp=sharing

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ σε συνεργασία με την Διεθνή Αμνηστία θα παρουσιαστεί η Εκπαιδευτική και Επιμορφωτική Δράση «Διεθνής Αμνηστία: Εγώ και Εσύ Μαζί για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη» στις 5 και 6 Μαΐου που περιλαμβάνει:

Α) Βιωματική δράση με παιδιά την Πέμπτη 5 και την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 12.00  

Β) Eπιμόρφωση – διαδραστική εκπαίδευση  για εκπαιδευτικούς, την Πέμπτη 5 Μαΐου στις 18.00, θεωρητική παρουσίαση της ενότητας: Περιβάλλον – Ανθρώπινα Δικαιώματα – Περιβαλλοντική Δικαιοσύνη και διαδραστική εκπαίδευση με Εισηγήτριες τη Γλυκερία Αράπη, Διευθύντρια του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας και τη Μαρία Νακασιάν, Υπεύθυνη Εκπαίδευσης στα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας.

Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετέχουν στην  επιμόρφωση δηλώνουν συμμετοχή στον σύνδεσμο: https://forms.gle/UrT2AKFxPNwoJAeu6 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Γιάννης Κουράκης για τον Φοίβο Ιωάννιδη

Αποχαιρετούμε με συγκίνηση τον Αντιστασιακό, ευπατρίδη της πολιτικής και...