24.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Φιλικό στην μνήμη του Κώστα Κατσούλη – Η ανακοίνωση των οικείων του για την ονοματοδοσία!

Ημερομηνία:

Στη μνήμη του αδικοχαμένου, Κώστα Κατσούλη θα διεξαχθεί το φιλικό, Εργοτέλης-Πλατανιάς το Σάββατο (8/10) και τα έσοδα θα δοθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά».

 Η φιλική αναμέτρηση Εργοτέλης-Πλατανιάς, που έχει προγραμματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες θα διεξαχθεί στην μνήμη του Κώστα Κατσούλη, που την «πλήρωσε», λόγω των επεισοδίων στο Ηρόδοτος-Εθνικός.

Το συγκεκριμένο ματς θα γίνει με αφορμή το γεγονός ότι δεν έχει πρωτάθλημα και αυτήν την εβδομάδα, λόγω της Εθνικής και όπως ενημέρωσε ο Εργοτέλης:

«Το Σάββατο 11/10/2014 στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου, Κώστα Κατσούλη.

Η αναμέτρηση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στο «Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά», όπως έχει επιλέξει η οικογένεια του εκλιπόντος. Καλούμε όλους τους φιλάθλους και όλους τους φορείς του αθλητισμού -και όχι μόνο- να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ώστε να στείλουμε όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας.

Οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη στέλνουν το δικό τους μήνυμα κατά της βίας».

Ωστόσο η οικογένεια του Κώστα Κατσούλη έδωσε τη δικής απάντηση για την απόφαση Ηροδότου να δώσει το όνομά του σε κερκίδα:

“Κοι παράγοντες του Ηροδότου ,

Αυτή την στιγμή ΤΟ ΜΟΝΟ που επιθυμούμε είναι να βοηθήσετε στην διαλεύκανση της υπόθεσης ( βίντεο του αγώνα ) .
Δεν συμφωνούμε λοιπόν με την παρακάτω κίνηση.

Οικογένεια Κατσούλη”.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ