12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Φιλόπτωχοι Αδελφοί – Φιλόπτωχο Συσσίτιο Σπλάντζιας Χανίων “Ο Άγιος Νικόλαος”

Ημερομηνία:

Στις 2/5 στην εφημερίδα Χανιώτικα Νέα είχε άρθρο σχετικά με τον παραγκωνισμό από τα προγράμματα του Φιλόπτωχου Συσσιτίου Σπλάντζιας. Θα ήθελα μία απάντηση από το Δήμο Χανίων και τον Ξένιο Ζεύς . Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο κυρία Χατζηδάκη το πρόγραμμα αφορά μισθολογικές και λειτουργικές δαπάνες. Είναι δράσεις που απασχολούν προσωπικό το οποίο προσλαμβάνετε με δαπάνες που καλύπτονται από τον Ξένιο Ζεύς. Όπως αναφέρει η αντιδήμαρχος κυρία  Χατζηδάκη ‘’εμείς ως δήμος απλά κληθήκαμε να συμμετάσχουμε σ’ αυτό  το πρόγραμμα’’. Ο Ξένιος Ζεύς από την πλευρά του διοικητικού υπεύθυνου κυρίου Ξηρουχάκη ο οποίος υλοποιεί το πρόγραμμα κοινωνικές δομές αντιμετώπιση της φτώχειας στο νομό Χανίων υποστήριξε ότι δεν ήταν δική του ευθύνη να καλέσουν τους φορές σε συμμετοχή, αλλά έπρεπε να υποβάλλουν αυτοί αιτήσεις. Από κει ο κάθε φορέας  που πληρούσε τους όρους και τις προϋποθέσεις όφειλε να έρθει σε επαφή με το Δήμο να δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα και να αξιολογηθεί από το Δήμο. Επίσης ο Κύριος Ξηρουχάκης εξήγησε ότι δεν μπορούσε να γνωρίζει τι συμβαίνει με το Συσσίτιο της Σπλάντζιας.

Παρακαλώ να μου γνωρίσετε από πού έπρεπε να πληροφορηθούμε για το πρόγραμμα αυτό, αφού ούτε η περιφέρεια ούτε ο Δήμος μας ειδοποίησε. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να περιμένουμε την Επιφοίτηση Του Αγίου Πνεύματος για να μάθουμε;

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μ.ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...