26.3 C
Chania
Κυριακή, 30 Αυγούστου, 2026

Φοιτήτρια στα Χανιά η 30χρονη Άρτεμις που πέθανε σε ατύχημα στις Άλπεις

Ημερομηνία:

Η Άρτεμις είχε πάει για ορειβασία με τους φίλους της μόλις τέλειωσε η εξεταστική – Σύμφωνα με πληροφορίες το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένη λύθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 400 μέτρων

Η νεαρή Κύπρια που βρήκε εχτές το μεσημέρι τραγικό θάνατο στο Σαμονί, στις Γαλλικές Άλπεις λέγεται Άρτεμις Παπαμιχαήλ και κατάγεται από τη Λάρνακα ενώ σπούδαζε στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η άτυχη γυναίκα, πήγε για αναρρίχηση στο γνωστό γαλλικό θέρετρο και συγκεκριμένα στην κορυφή Twin Brevent.

Σε κάποια στιγμή, το σχοινί με το οποίο ήταν δεμένη λύθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος 400 μέτρων και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα σπούδαζε στα Χανιά και πήγε για ορειβασία με τους φίλους της μόλις τέλειωσε η εξεταστική. Η οικογένεια της έχει ζητήσει από το κυπριακό υπουργείο εξωτερικών να μην εκδώσει ανακοινώσεις με λεπτομέρειες για τον θάνατο της, ενώ η  κυπριακή πρεσβεία στο Παρίσι προχωρεί ήδη σε διευθετήσεις για επαναπατρισμό της σορού στη Κύπρο.

Οι γαλλικές αρχές διεξάγουν έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος.

protothema.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 31 Αυγούστου έως 8 Σεπτεμβρίου

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΒΟΑΚ Χανίων από 31/8 έως 8/9/2026. Εκ περιτροπής κυκλοφορία με φωτεινό σηματοδότη στο τμήμα Κίσσαμος-Κολυμπάρι, νυχτερινές ώρες 22:00-06:00.

90η ΔΕΘ: Το Επιμελητήριο Χανίων διεκδικεί νέο συμβόλαιο ισόρροπης ανάπτυξης για τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα

Ο Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, παρουσιάζει τις διεκδικήσεις για φορολογική ελάφρυνση, χρηματοδότηση και ενεργειακή στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην 90η ΔΕΘ.

Επίσκεψη της Σέβης Βολουδάκη στη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε τη ΔΕΔΙΣΑ Χανίων. Συζητήθηκαν ο εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων, η ενίσχυση της ανακύκλωσης και η συμμετοχή των πολιτών.

Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΕΧ στα Χανιά

Η Υφυπουργός Μετανάστευσης Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με το ΔΣ της ΕΣΠΕΕΧ στα Χανιά. Συζητήθηκαν η κατάργηση εισφοράς 2%, επίδομα EUROCONTROL, μάχιμη πενταετία και πρόσβαση στο Ναυτικό Νοσοκομείο Κρήτης.