24.8 C
Chania
Friday, June 7, 2024

Φρίκη: Εντολή των τζιχαντιστών να εκτελούνται νεογέννητα με ειδικές ανάγκες

Ημερομηνία:

Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι οι τζιχαντιστές έχουν εκδώσει «θρησκευτικό διάταγμα» (φατούα), προς τα μέλη του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, καλώντας τους να εκτελούν νεογέννητα με ειδικές ανάγκες.

Την καταγγελία έκανε η ιρακινή ομάδα ακτιβιστών Mosul Eye, σύμφωνα με την οποία το συμβούλιο της Σαρία του Ισλαμικού Κράτους εξέδωσε προφορική φάτουα με την οποία διατάσσει τα μέλη του να σκοτώνουν βρέφη που γεννιούνται με σύνδρομο Down, με άλλες γενετικές ανωμαλίες και παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με τους ιρακινούς ακτιβιστές, τα περισσότερα παιδιά που γεννιούνται με σύνδρομο Down είναι εκείνα ξένων που έχουν καταταχθεί στον ISIS και έχουν παντρευτεί γυναίκες από το Ιράκ, τη Συρία και την Ασία.

Το Mosul Eye υποστηρίζει πως υπάρχουν ήδη 38 τέτοιες περιπτώσεις. Μάλιστα, τα παιδάκια που εκτελέστηκαν ήταν ηλικίας από μιας εβδομάδας μέχρι τριών μηνών. Όπως καταγγέλουν, τα σκότωσαν είτε με θανατηφόρα ένεση είτε τα έπνιξαν.

untitled

newpost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη Σέβης Βολουδάκη σε χωριά του δήμου Πλατανιά

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη επισκέφθηκε σήμερα ενόψει ευρωεκλογών...

«Έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Αποχή από τις ευρωεκλογές»

Της Ελένης Δαμαλή * Για το ΚΚΕ(μ-λ),η προοπτική των νέων,του...