19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Φρίκη στο Ηράκλειο: Βίασε την 13χρονη κόρη της συντρόφου του, την ώρα που γεννούσε το παιδί τους

Ημερομηνία:

Αποτροπιασμό προκαλλεί η καταγγελία ενός 13χρονου κοριτσιού πως τη βίασε ο πατριός της, την ώρα που η μητέρα της γεννούσε το αδερφάκι της.

Μία καταγγελία φρίκης έρχεται από το Ηράκλειο της Κρήτης με την μαρτυρία ενάος 13χρονού το οποίο – όπως είπε – βιάσθηκε από τον πατριό της, την ώρα που η μητέρα του βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24, o 46χρονος άνδρας φέρεται να βιασε την ανήλικη κοπέλα την Δευτέρα (26/9) ενώ η γυναίκα του βρισκόταν στο μαιευτήριο για να γεννήσει το πέμπτο της παιδί. Και όπως αποκαλύφθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά.

Η κοπέλα που κατονόμασε τον δράστη στις Αρχές, ανέφερε πως ο πατριός της την κακοποιεί από τα 11 της χρόνια και πως αποφάσισε πια να μιλήσει για όσα της συμβαίνουν μέσα στο σπίτι της.

Οι αποτρόπαιες πράξεις του ήταν μάλιστα συχνές, αφού όπως καταγγέλθηκε φέρεται να βίαζε την ανήλικη περίπου μία φορά την εβδομάδα. Σύμφωνα με το creta24.gr, το κορίτσι εξετάστηκε από ιατροδικαστή και ελήφθη βιολογικό υλικό, αλλά και από παιδοψυχίατρο.

Νοσηλεύεται στην παιδιατρική κλινική νοσοκομείου του Ηρακλείου, ενώ ο 46χρονος πατριός συνελήφθη και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της ανήλικης, η οποία έχει 3 παιδιά από προηγούμενο γάμο και δύο παιδιά, ένα αγόρι και το νεογέννητο, με τον 46χρονο φέρεται να μην πιστεύει όσα κατήγγειλε η 13χρονη κόρη της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ