18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Φρίκη στο Πέραμα: Πατέρας συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση της 5χρονης κόρης του

Ημερομηνία:

Φρίκη προκαλεί το νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού, στο Πέραμα, με δράστη έναν 31χρονο και θύμα την πεντάχρονη κόρη του που τον κατήγγειλε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κοριτσάκι πήγε, με τη μητέρα του, χθες το πρωί στο Τζάνειο, με πόνους και απαντώντας στις ερωτήσεις των γιατρών είπε ότι το προηγούμενο βράδυ την είχε παρενοχλήσει ο πατέρας της.

Μετά την καταγγελία του κοριτσιού, ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε η Αστυνομία και ακολούθως η ΥΠΑ, η οποία ανέλαβε την προανάκριση.

Θα ακολουθήσει η ιατροδικαστική εξέταση της 5χρονης και η λήψη DNA.

Ο 31χρονος πατέρας συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε και το κινητό του.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ