12.8 C
Chania
Tuesday, December 23, 2025

Φωτιά σε ακάλυπτο χώρο στο κέντρο των Χανίων

Ημερομηνία:

Συναγερμός χθες το πρωί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά από πυρκαγιά που προκλήθηκε σε χόρτα σε ακάλυπτο χώρο κατοικίας, στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα πίσω από το εμπορικό κέντρο Ερμής, και ακριβώς δίπλα σε πολυκατοικία.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ένα πυροσβεστικό όχημα με τρείς πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά, πριν επεκταθεί και ενώ το κέντρο της πόλης είχε γεμίσει καπνούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα όσα είπαν περίοικοι, το όχημα της Πυροσβεστικής δυσκολεύθηκε πολύ να προσεγγίσει το σημείο καθώς στην οδό Κορνάρου τα παρκαρισμένα οχήματα δεξιά και αριστερά του δρόμου καθιστούσαν απαγορευτική την διέλευση του.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά διερευνώνται.

zarpa.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κίνα: Επιβάλλει δασμούς στην ΕΕ στα γαλακτομικά προϊόντα – Έντονη δυσαρέσκεια Κομισιόν

Την επιβολή δασμών έως και 42,7% σε γαλακτοκομικά προϊόντα από την...

Τραμπ: Πάγωμα αιολικών πάρκων

Ηκυβέρνηση Τραμπ ανέστειλε τις μισθώσεις για πέντε μεγάλα υπό κατασκευή αιολικά πάρκα στον...

Βρετανία: 49χρονος νάρκωνε και βίαζε την σύζυγό του μαζί με άλλους άνδρες επί σειρά ετών

Βρετανικές αρχές απήγγειλαν βαριές κατηγορίες σε έναν 49χρονο, ο...

Πώς φεύγουν οι βάρκες για την Κρήτη από το «στρατόπεδο συγκέντρωσης» των δουλεμπόρων στο Τομπρούκ της Λιβύης | Βίντεο

Βίντεο-ντοκουμέντο από «στρατόπεδο συγκέντρωσης» δουλεμπορικού δικτύου στο Τομπρούκ της...