16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Χάος στο Εφετείο: Ουρλιαχτά της Βίκυς Σταμάτη για τη δέσμευση του πατρικού σπιτιού της

Ημερομηνία:

Με φωνές και ουρλιαχτά αντέδρασε η Βίκυ Σταμάτη στην πρόταση του εισαγγελέα για δήμευση του διαμερίσματος όπου διαμένει στο Χαλάνδρι. Η κ. Σταμάτη άρχισε να φωνάζει ότι δεν μπορεί το δικαστήριο να δημεύσει το 68 τετραγωνικών σπίτι, καθώς είναι γονική παροχή από τον πατέρα της και δεν σχετίζεται με τον σύζυγο της.

Οργισμένη και χτυπώντας με τα χέρια της τα εδώλια φώναζε στον εισαγγελέα: «Φταίτε, φταίτε… δεν ξέρατε από πότε υπάρχει αυτό το ακίνητο; Ανατρέξτε στο υποθηκοφυλακείο», ενώ όταν η πρόεδρος της είπε να μην φωνάζει γιατί θα την αποβάλει η κ. Σταμάτη άρχισε να φωνάζει και σε αυτήν «γιατί με φέρατε εδώ; Για να με πετάξετε έξω;».

Αν και η πρόεδρος ζήτησε από έναν αστυνομικό να καθίσει και να προσέχει την κ. Σταμάτη, αυτή κατάφερε να τον αποφύγει και πλησιάζοντας την Έδρα πέταξε ένα χαρτί εξακολουθώντας να φωνάζει: «Είναι γονική παροχή, απόκτημα του πατέρα μου με πολύ κόπο. Πριν γεννηθώ! Ο πατέρας μου δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν οικοδόμος, γιατί να κατασχεθεί το σπίτι; Ο Σταμάτης δεν υπήρξε υπουργός! Ήταν εργάτης! Δούλευε από 12 ετών…. Με συλλάβατε παρουσία του παιδιού μου, παραβιάσατε το άσυλο μου. Θα έχετε πρόβλημα εάν δεν συμπληρώσετε αυτό το χαρτί».

Σύμφωνα με τους συνηγόρους της κ. Σταμάτη, το εν λόγω έγγραφο βεβαιώνει ότι το ακίνητο στο Χαλάνδρι αποτελεί πρώτη κατοικία, η οποία δεν μπορεί να δημευθεί. Η πρόεδρος ζήτησε από την γραμματέα να σημειώσει ακριβώς τις φράσεις της κ. Σταμάτη αναφερόμενη σε «απειλές προς το δικαστήριο» και έδωσε ολιγόωρη διακοπή της συνεδρίασης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...