ΤΟΠΙΚΑ

Χάρης Μαμουλάκης: «Εκτός Ταμείου Ανάκαμψης ο ΒΟΑΚ; Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να παρουσιάσει εναλλακτική πρόταση»

Με αφορμή πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρουν ότι απορρίπτεται η χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ από το Ταμείο Ανάκαμψης, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι προειδοποιήσεις μας για τους περιορισμούς του Ταμείου Ανάκαμψης σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ δεν εισακούστηκαν και όπως μαρτυρούν τα σχετικά δημοσιεύματα, πιθανότατα βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ακόμα αδιέξοδο. Η κυβέρνηση οφείλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπίο και να παρουσιάσει τόσο την εναλλακτική της πρόταση ως προς το χρονοδιάγραμμα της χρηματοδότησης, όσο και τον ευρύτερο σχεδιασμό της, όπως μας «υπόσχεται» από τον Σεπτέμβριο του ‘19. Αν υπάρχει.

Ο Κ. Μητσοτάκης, πρέπει επιτέλους να πει την αλήθεια στους πολίτες της Κρήτης. Να πάψει να καθυστερεί κρυπτόμενος πίσω από προφάσεις, να αποδεχθεί ότι συνεχίζει όλα όσα ξεκίνησαν επί ΣΥΡΙΖΑ και να «αποκαλύψει», επιτέλους, την πηγή χρηματοδότησης για το εμβληματικό έργο της Κρήτης. ».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εξιχνιάστηκαν 4 υποθέσεις κλοπών σε Χανιά και Ρέθυμνο – Συνελήφθησαν 5 άτομα

Πέντε άτομα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν κατά την επιστροφή τους στο λιμάνι του…

1 hour ago

SOS εκπέμπουν οι λιμενικοί της δυτικής Κρήτης για το μεταναστευτικό

“Δοκιμάζονται οι αντοχές μας” αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους τα μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού…

1 hour ago

Τέμπη: Οι 15 τόνοι ξυλόλιο «καίνε» την κυβέρνηση – Σάλος με τα στοιχεία – σοκ που ανέδειξαν οι πραγματογνώμονες

Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη για τη μπάλα φωτιάς που ακολούθησε της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.…

1 hour ago

Άρθρο Β. Κοντεζάκη: Σκέψεις με αφορμή τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας

Το όραμα καταρχήν είναι για ένα ανεξάρτητο, μαχητικό, παραγωγικό και ανοικτό στα μέλη του και…

1 hour ago

This website uses cookies.