23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Χάρης Μαμουλάκης: Να γιατί κλείνουν άρον – άρον τη Βουλή

Ημερομηνία:

Σκοπιμότητες «βλέπει» πίσω από το κλείσιμο της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή, ενόψει ευρωεκλογών ο Χάρης Μαμουλάκης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο που ανήρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα tik-tok αναφέρει ότι το Κοινοβούλιο κατεβάζει νωρίτερα τα μολύβια για τρεις λόγους: για να μην κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, για το έγκλημα των Τεμπών μετά και το πόρισμα της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας το οποίο ακόμη, όπως αναφέρει, δεν έχει πρωτοκολληθεί ως εισερχόμενο στη Βουλή αλλά για τα φλέγοντα ζητήματα της ακρίβειας.

Αναγνωρίζει πάντως, πως με το θέμα αυτό θα ρίξει αυλαία η βουλή λόγω ευρωεκλογών, καθώς την Παρασκευή θα διεξαχθεί η προ ημερήσιας διάταξης συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών ύστερα από αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ. «Ό,τι και να κάνουν, θα απολογηθούν για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, την ακρίβεια, το Κεραμέως Gate», αναφέρει ο Χάρης Μαμουλάκης.

@harrismamoulakis ❓ Γιατί κλείνουν άρον άρον τη Βουλή; Για τρεις διαφορετικούς λόγους. Ό,τι και να κάνουν, θα απολογηθούν για τη συγκάλυψη στα Τέμπη, την ακρίβεια, το Κεραμέως Gate. #Τέμπη #Τεμπη_συγκάλυψη #ακρίβεια #Κεραμεως #tempi #akriveia #keramews #mamoulakis ♬ original sound – Χάρης Μαμουλάκης
"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...