24.8 C
Chania
Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2026

Χάρτης αμερικανοποίησης του ελληνικού προτεκτοράτου επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Ημερομηνία:

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Ούτε καν η χούντα,ούτε καμιά άλλη (πλην του νατοϊκότερου του ΝΑΤΟ προδοτικού στα πάντα ΣΥΡΙΖΑ) ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και επί “ψυχρού πολέμου”, δεν είχε δώσει τόσες βάσεις, τόση θερμοπολεμική και οικονομική ασυδοσία στους φονιάδες των λαών!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ μιλώντας στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) ανέφερε: «Θεωρούμε ότι η θέση της Ελλάδας είναι κρίσιμη και μοναδική στον κόσμο, και ειδικότερα κατά μήκος του νότιου μέρους της Ευρώπης»

Για να το πετύχει αυτό σε μόλις 3 χρόνια οι ΗΠΑ σε συνεργασία με την αμερικανόδουλη κυβέρνηση κατόρθωσε ότι δεν έγινε τα τελευταία 70 χρόνια, να πιστοποιηθεί ότι τα Ελληνικά συμφέροντα είναι κοινά μόνο με αυτά των Αμερικανών.

Ο αριστερός Τσίπρας απο το ”έξω οι βάσεις του θανάτου και φονιάδες των λαών” περνάει στην αμερικανοποίηση ελληνικών ναυπηγείων (Σκαραμαγκα, Σύρου, κλπ), λιμανιών (Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης), αγωγοί φυσικού αερίου, νέες βάσεις…κλπ. Αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής πολίτης, ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν έγινε τυχαία και δεν είναι ασυνάρτητο με την εκχώρηση στρατηγικών ελληνικών asset σε αμερικανικά συμφέροντα..

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στ. Αρναουτάκης από το Μάλεμε: «Η μνήμη των νεκρών ένα διαρκές παράδειγμα ευθύνης για ειρήνη, ασφάλεια και κράτος δικαίου»

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μίλησε στο Γερμανικό Νεκροταφείο Μάλεμε για την 85η επέτειο της Μάχης της Κρήτης, τονίζοντας τη σημασία της ιστορικής μνήμης.

Χάρης Μαμουλάκης: «Η μνήμη παραμένει ζωντανή» για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Δήλωση Χάρη Μαμουλάκη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Τίμησε τους 335.000 νεκρούς και υπογράμμισε τη σημασία της ιστορικής μνήμης.

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά: «Στους κανόνες οι εξαιρέσεις κάνουν τη διαφορά»

Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στα Χανιά το Σάββατο 30 Μάη στην πλατεία Νεώρια. Συναυλίες, εκθέσεις και δραστηριότητες από μαθητές για μαθητές.

Χάρης Μαμουλάκης στις Βασιλειές: Από τα 620 στρέμματα εντός Οικισμού, παραμένουν μόλις τα 69 με υπογραφή ΝΔ

Ο Χάρης Μαμουλάκης επισκέφθηκε τις Βασιλειές και εξήγησε στους κατοίκους τη μείωση των ορίων του Οικισμού από 620 σε μόλις 69 στρέμματα με το Προεδρικό Διάταγμα της κυβέρνησης.