27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Χαλκιαδάκης: Οι κρατήσεις είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή

Ημερομηνία:

Για το επικείμενο άνοιγμα του τουρισμο στις 15 Μαΐου αλλά και τις εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική περίοδο μίλησε το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο πρόεδρος ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης.

Την ώρα που οι ξενοδόχοι προετοιμάζονται πυρετωδώς προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για να υποδεχτούν τους τουρίστες, ο κ. Χαλκιαδάκης μιλώντας στο Mega, έκανε λόγο για “ελάχιστες κρατήσεις αυτή τη στιγμή” ενώ σχολίασε πως “στα μέσα Μαΐου θα ανοίξει περίπου το 10-15% των ξενοδοχείων”.

«Οι κρατήσεις είναι ελάχιστες αυτή τη στιγμή. Στα μέσα Μαΐου θα ανοίξει περίπου το 10-15% των ξενοδοχείων και στη συνέχεια θα ανοίξουν και οι υπόλοιποι. Έχουμε κρατήσεις και από Γερμανία, και από Ισραήλ και από Μεγάλη Βρετανία, Αυστρία και Ολλανδία. Πέρυσι η Κρήτη ήταν παρούσα στην πανδημία, έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει. Ο νομός Ηρακλείου ήταν πρωταθλητής σε τουρίστες σε όλη την Ελλάδα και φέτος είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον κόσμο που θα έρθει», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος ξενοδόχων Ηρακλείου, Νίκος Χαλκιαδάκης.

«Σίγουρα φέτος έχουμε περισσότερα κρούσματα, αυτό σιγά σιγά πιστεύω ότι θα σταματήσει με τους εμβολιασμούς», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φόροι, φόροι, φόροι παντού! Και κουράγιο παλληκάρια… Σύνταξη στα 72

Μας τους ανακοινώνουν τόσο απλά στα δελτία ειδήσεων. Τόσο...

ΔΕΥΑΧ: Διακοπή νερού στο κέντρο της πόλης των Χανίων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων ενημερώνει ότι την...

Κρήτη: Μοναξιά, άγχος και θλίψη βιώνουν οι Κρητικοί – Μεγαλύτερο πρόβλημα στην ενδοχώρα

Οι αγχώδεις διαταραχές έχουν γίνει κομμάτι της καθημερινότητας πάρα...