27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Χαμός με την ψήφο του Δανέλλη στον Καμμένο! Μάθημα αντι like-ισμού από τον βουλευτή Ηρακλείου

Ημερομηνία:

Άνω κάτω έγινε το Ποτάμι με την ψήφο που έδωσε ο Σπύρος Δανέλλης στον Δημήτρη Καμμένο που παρά τις γνωστές κατά καιρούς ρατσιστικές και αντισημητικές “τιμήθηκε” δεόντως από τη βουλή και δη απο την αντιπολιτευση!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός με την ψήφο του Ηρακλειώτη βουλευτή η οποία πραγματικά ήταν μια έκπληξη δεδομένων των θέσεων που κατά καιρούς έχιε εκφράσει ο Σπύρος Δανέλλης και την ευαισθησία του για τέτοια ζητήματα.

Ο ίδιος πάντως με δήλωσή του προσπάθησε να εξηγήσει για τι το έκανε:

“Οι θέσεις μου και η πολιτική μου δράση δεκαετίες τώρα είναι γνωστές. Η ευαισθησία μου στην
προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου, του πολίτη και των μειονοτήτων είναι δεδομένες και τις έχω υπηρετήσει απαρέγκλιτα. Για αυτό δεν αποδέχομαι εύκολες και επιφανειακές κρίσεις.

Η πολιτική παρουσία ενός κόμματος δεν εξαντλείται στα τσιτάτα, στα εύκολα δίπολα και στους μανιχαϊσμούς των κοινωνικών δικτύων. Πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Τα likes, τα retweets, οι καρδούλες, τα θυμωμένα προσωπάκια ή αυτά με τα δάκρυα δεν είναι η πρώτη γραμμή έκφρασης πολιτικού λόγου.

Στην Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, η Βουλή είναι η πρώτη γραμμή δράσης, πράξης και έκφρασης πολιτικού λόγου.

Ο Κανονισμός της Βουλής τροποποιήθηκε για να διασφαλίσει θέσεις Αντιπροέδρων σε όλα τα κόμματα. Η παρουσία του Ποταμιού στο Προεδρείο της Βουλής προσθέτει υπεραξία στην κοινοβουλευτική του δράση.

Είναι γνωστό πως αποτελεί ευθύνη του κάθε κόμματος, το ποιους επιλέγει να στελεχώσουν την κάθε θεσμική θέση, που κατά περίπτωση πρέπει να καλυφθεί. Η πολιτική μου εντιμότητα μου επιβάλει να διακρίνω τις θεσμικές μου υποχρεώσεις, από τις πολιτικές μου προτιμήσεις. Με αυτήν εξάλλου τη λογική ψηφίσαμε ως κόμμα και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.”

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ