Καθημερινή Μαχητική
Εφημερίδα

"google ad"

14 C
Chania
Friday, March 28, 2025

Χανία: Παγκόσμια ημέρα για το σύνδρομο Down με αγώνες ποδόσφαιρου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Εν όψει της παγκόσμιας ημέρας για το σύνδρομο Down, η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαρτίου, η ποδοσφαιρική Ακαδημία Σούδας σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων διοργανώνουν δράσεις με σωματεία και συλλόγους ΑμεΑ του Δήμου μας.

Οι δράσεις θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025, από τις 09.00 έως τις 12.00, στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Σούδας.

Οι σύλλογοι και οι φορείς, που θα λάβουν μέρος, είναι οι ακόλουθοι:

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ

ΠΑΜΕΑ

ΚΔΑΠΑΜΕΑ Δήμου Χανίων

ΚΗΦΑΠ ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ

ΚΗΦΑΑΜΕΑ

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εύθυμο διήγημα στη διάλεκτο τση Δυτικής Κρήτης: “Να ‘χαμε σύντεκνε μια σφίγγα στο μ πόρο ‘τση Βουλή΅”

Του Μιχάλη Κατσανεβάκη Η ΚΑΔΜΕΙΑ ΣΦΙΓΞ «Περί της Καδμείας Σφιγγός λέγουσιν,...

Αγώνας οικογένειας στον Αποκόρωνα να σώσει την πρώτη μοναδική κατοικία της

Σε δεύτερο βαθμό εκδικάστηκε την Πέμπτη στο Εφετείο Χανίων...