19.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Χανιά: Άφησαν 7 μηνών έγκυο να περιμένει στον ήλιο έξω από δημόσιο οργανισμό με πρόφαση την πανδημία του κορωνοϊού

Ημερομηνία:

Οι δημόσιοι οργανισμοί οφείλουν να λειτουργούν για τη διασφάλιση του δημόσιου συμφέροντος, δηλαδή, αυτό που υπηρετεί το συμφέρον των πολιτών. Όμως, σύμφωνα με μία καταγγελία που δημοσιεύτηκε στη σελίδα “Χανιά – Παράπονα – Καταγγελίες” σε έναν δημόσιο οργανισμό, φαίνεται ότι αυτό που προέχει είναι οι τύποι, όχι η προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, πόσο μάλλον η διασφάλιση της υγείας.

Γιατί, σύμφωνα με την καταγγελία, οι τρεις υπάλληλοι στην υπηρεσία επέλεξαν να αφήσουν 7 μηνών έγκυο γυναίκα στον ήλιο δίχως να εξετάσουν αν είχε στείλει το μήνυμα στο email για ραντεβού, όπως υποστηρίζει, και όταν αυτή διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε τουλάχιστον να την αφήσουν να εισέλθει μέσα για να μην κτυπά ο ήλιος, της είπαν πως δεν επιτρέπεται και αν δε συμφωνεί να κάνει τα παράπονά της στο υπουργείο και της έκλεισαν την πόρτα στη μούρη.

Να σημειώσουμε ότι έξω από το κτίριο υπήρχε… συνωστισμός, ενώ εντός του κτιρίου, με air condition ήταν… τρεις υπάλληλοι…

Διαβάστε την καταγγελία:

ΑΣΧΗΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΕΓΚΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ!

(Μηνυμα απο φιλη της σελιδας)

Είμαι 7 μηνών έγκυος και σήμερα πήγα …… για να ενημερωθώ τι χρειάζεται για………..

Περίμενα μισή ώρα κάτω από τον ήλιο σε ένα παράθυρο το οποίο πλέον είναι το ……

Η “κυρία” εκεί βγήκε για πέντε λεπτά στο παράθυρο με ύφος ότι δεν εξυπηρετεί κανέναν εκτός ραντεβού, της λέω είμαι έγκυος δεν μπορώ να εξυπηρετηθω?

Έχω στείλει mail ….. για ραντεβού εδώ κι έναν μήνα και δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο…με ύφος πάλι μου λέει πρώτον θα περιμένεις την σειρά σου και δεύτερον αν δεν μου αποδείξεις ότι έστειλες το mail δεν πρόκειται να σε εξυπηρετήσω!

Της λέω πρώτον μέσα έχετε ένα χαρτί στα ταμεία το οποίο λέει ότι οι έγκυος έχουν προτεραιότητα και δεύτερον είναι δυνατόν να εργάζεται όλος ο κόσμος και μόνο εσείς φοβάστε να μην κολλήσετε? Δεν μπορώ να ξανά έρθω! Αφήστε με να μπω έστω μέσα να κάτσω στην σκιά…η απάντηση της ηταν με παρά πολύ υψηλό τόνο τα παράπονά σου στο υπουργείο και μας έκλεισε το παράθυρο στα μούτρα και δεν εξυπηρέτησε κανέναν!!

Ενημερωτικά το λέω μέσα ήταν τρία άτομα τα οποία κουβέντιαζαν μέσα στην δροσιά και εμείς καιγομασταν κάτω από τον ήλιο για να μας υψώσει την φωνή ώστε να μην ακούει κανέναν τι της λέει και στο τέλος να μας κλείσει και το παράθυρο!!
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χάος στα πανεπιστήμια των ΗΠΑ: Το κίνημα υπέρ της Παλαιστίνης εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες

Εξαπλώνονται σε πολλά πανεπιστήμια στον κόσμο, οι διαδηλώσεις αλληλεγγύης στους Παλαιστίνιους που βρίσκονται...

Η ΠΑΠΑΔΙΑ

(Μια αφήγηση που πηγάζει από ιστορικά γεγονότα)... Μες τη νύχτα...

Σα σήμερα, 4 Μαΐου 2017, πέθανε ο ανυπότακτος Αναρχικός Βαρδής Τσουρής | Φωτός

Κάθε τόπος έχει ανθρώπους που έχουν αφήσει το στίγμα...