23.8 C
Chania
Sunday, September 29, 2024

Χανιά: Έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Γης – Mια από τις πλέον μαζικές εκδηλώσεις στην ιστορία του ΕΒΕΧ

Ημερομηνία:

Το Φεστιβάλ Γης Χανιά 2024 πραγματοποιήθηκε στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων και ήταν χιλιάδες οι επισκέπτες που γνώρισαν από κοντά χειροποίητους θησαυρούς της Κρήτης, τα ήθη και τις παραδόσεις, τα σύμβολα και τις αξίες της .

Χανιά: Έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Γης – Χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τους θησαυρούς της Κρητικής γης.

Συνδιοργανωτές ήταν το Επιμελητήριο Χανίων, η Περιφέρεια Κρήτης/ Περιφερειακή Αναπτυξιακή Εταιρεία Κρήτης και όλοι οι Δήμοι της Π.Ε. Χανίων.

Χανιά: Έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Γης – Χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τους θησαυρούς της Κρητικής γης.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων, κ. Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε απολογιστικά:

«Το Επιμελητήριο Χανίων, απέναντι στο παρατεταμένα πιεστικό οικονομικό περιβάλλον, συνεχίζουμε στην πράξη να στηρίζουμε τις Χανιώτικες επιχειρήσεις και τους συμπολίτες μας. Με σχέδιο και σκληρή δουλειά υλοποιούμε διαρκώς στοχευμένες πρωτοβουλίες εξωστρέφειας και ανάδειξης της πολύπλευρης υπεραξίας των προϊόντων της Κρητικής Γης.

 Κατά τις πέντε προηγούμενες ημέρες, μεταφέρουμε και πάλι – συμβολικά – το επίκεντρο της Χανιώτικης Επιχειρηματικότητας στην αγαπημένη εμπορική γειτονιά της πόλης μας, με «κόσμημά» της την ανακαινιζόμενη ιστορική Δημοτική Αγορά. Ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χανίων είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι γιατί διοργανώσαμε μια από τις πλέον μαζικές εκδηλώσεις στην ιστορία του θεσμικού φορέα της Επιχειρηματικότητας, φιλοξενώντας και εκπαιδεύοντας ακόμα περισσότερους από τους 10.000 Έλληνες και ξένους επισκέπτες των διοργανώσεων των προηγούμενων ετών.

Χανιά: Έπεσε η αυλαία του Φεστιβάλ Γης – Χιλιάδες επισκέπτες γνώρισαν τους θησαυρούς της Κρητικής γης.

 Με ακόμα πιο πλούσιο περιεχόμενο και αναβαθμισμένη ποιότητα εκδηλώσεων – τοποθετήσαμε αρμονικά στο επίκεντρο του φεστιβάλ Γης τους ίδιους τους «Ανθρώπους και τα Προϊόντα» του τόπου μας: εξελίξαμε ακόμα περισσότερο έναν αειφόρο θεσμό, ο οποίος αναδεικνύει στρατηγικά την μοναδική ποιότητα της Κρητικής Γης και την μακραίωνη τεχνογνωσία και τον πολιτισμό των άξιων παραγωγών μας, αξιοποιώντας ως εργαλεία μας τη Μουσική, το Χορό και τη Χειροτεχνία.

Ως Επιμελητήριο Χανίων με ενθουσιασμό διευρύνουμε περαιτέρω την πλατιά σύμπραξή μας με την Αυτοδιοίκηση, την Ακαδημαϊκή Κοινότητα, τους Φορείς, τους Παραγωγούς και τα πολιτιστικά σχήματα του τόπου μας, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι, με σχέδιο και σκληρή δουλειά, ξέρουμε πως να δημιουργούμε μεθοδικά το ισχυρό Μέλλον που αξίζουν οι πρόγονοι και τα παιδιά μας». 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά,...

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου,...