23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Χανιά: Έπεσε στο κενό και τώρα νοσηλεύεται στην Εντατική – Συνεχίζεται να παλεύει για τη ζωή της η 23χρονη από το τροχαίο στα Τοπόλια

Ημερομηνία:

Στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας ένας 38χρονος άνδρας από την Κίσσαμο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος βρέθηκε στο κενό από ύψος περίπου 4 μέτρων με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του. Διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο και αφού τον παρέλαβαν τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης των Χανίων όπου εκεί οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti ο Διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέας.

Χαροπαλεύει η 23χρονη από το τροχαίο δυστύχημα

Την ίδια ώρα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση δίνοντας μία μεγάλη μάχη για τη ζωή της παραμένει η 23χρονη κοπέλα που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στις αρχές της εβδομάδας λίγο μετά τη σήραγγα των Τοπολίων στα Χανιά.

Η 23χρονη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων δίνοντας μάχη για τη ζωή της. Υπενθυμίζεται ότι από αυτό το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους μία 15χρονη και ο 23χρονος οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο μετά από μία τρελή πορεία και πρόσκρουση σε δέντρο.

Επίσης σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ των Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο ένας εκ των δύο νεαρών που είχαν τραυματιστεί σοβαρά από τροχαίο ατύχημα στο οποίο είχαν εμπλακεί τις προηγούμενες μέρες στο Σκινέ Χανίων.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...

Συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ μπροστά στις Ευρωεκλογές του Ιούνη

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση την...