23.8 C
Chania
Monday, September 30, 2024

Χανιά-Αρχίζουν οι κατασκηνώσεις..

Ημερομηνία:

Ξεκινά την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 η πρώτη κατασκηνωτική περίοδος της  παιδικής εξοχής του “Καλαθά”, η οποία θα διαρκέσει έως τις 19 Ιουλίου 2014. Τη συγκεκριμένη περίοδο 175 παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αποκομίσουν αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες, σε ένα ασφαλές περιβάλλον με έμπειρους εργαζομένους και στελέχη.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, καλεί τα μέλη της ιατρικής κοινότητας των Χανίων να υποβάλουν αίτηση για πρόσληψη γιατρού, “προκειμένου -για μια ακόμη φορά- η παιδική εξοχή Καλαθά να λειτουργήσει υποδειγματικά και με ασφάλεια, όπως άλλωστε λειτουργεί τα τελευταία χρόνια”, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά στη δήλωση του ο κ. Σκουλάκης.

Επισημαίνεται ότι οι προετοιμασίες για τη λειτουργία της κατασκήνωσης βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, με μοναδική εκκρεμότητα τη μη υποβολή αίτησης για πρόσληψη ιατρού κατά τη διάρκεια του κατασκηνωτικού προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Δήμο Χανίων (Γραφείο Δημάρχου, Κυδωνίας 29, α΄ όροφος, τηλ. επικοινωνίας: 2821 3 41601, 2821 3 41602).

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων τιμά τον συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου

Ο σπουδαίος Έλληνας συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι ένας επίσημους...

Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων από 12 έως 14 Οκτωβρίου με Νίκο Κυπουργό, Sofi Paez, Hior Chronic

Η σύγχρονη Ελληνική μουσική συναντά τις διεθνείς τάσεις συνδυασμού...

«Ο Θεός της Σφαγής» από το ΔΗΠΕΘΕΚ 2-10 Οκτώβρη στο Ωδείο Χανίων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά...

Κλειστό το φαράγγι της Σαμαριάς λόγω των καιρικών συνθηκών

Κλειστό θα παραμείνει τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, το φαράγγι της...