17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Χανιά: Ασύλληπτος παραμένει ο 19χρονος για τον βιασμό της τουρίστριας

Ημερομηνία:

Ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος ατόμου ανίκανου προς αντίσταση και πρόκληση σωματικών βλαβών άσκησε ο εισαγγελέας Χανίων σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη χθες, μετά την καταγγελία 21χρονης Σουηδής ότι τη βίασε μαζί με έναν 19χρονο.

Ο 23χρονος οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τρίτη και παραμένει κρατούμενος, ενώ ο 19χρονος, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί, αναζητείται από την αστυνομία.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν η νεαρή γυναίκα και μια φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν σε μπαρ στα Χανιά.

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, οι δύο κοπέλες γνώρισαν μια παρέα νεαρών. Όταν σηκώθηκαν να φύγουν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν.

Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα, ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Μόλις έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά, οι νεαροί άνδρες σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε ερημική τοποθεσία. Όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη στους αστυνομικούς, οι δύο τη βίασαν και οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα, όταν άρχισε να καλεί σε βοήθεια ο ένας από αυτούς την ξυλοκόπησε άγρια.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...