31.6 C
Chania
Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Χανιά: Ατύχημα με τραυματισμό πεζής στην οδό Παρθενίου Κελαΐδη μετά από υποχώρηση φρεατίου – Έκκληση στη ΔΕΥΑΧ

Ημερομηνία:

Περιστατικό τραυματισμού πεζής σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, 27 Ιουλίου, στο κέντρο των Χανίων, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που ελλοχεύουν από φθαρμένες ή πλημμελώς συντηρημένες υποδομές στους δημόσιους χώρους.

Το ατύχημα συνέβη όταν το καπάκι φρεατίου υποχώρησε την ώρα που περπατούσε πάνω του μια γυναίκα, με αποτέλεσμα την πτώση και τον τραυματισμό της.

Το συμβάν φέρνει εκ νέου στο προσκήνιο την ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης των δικτύων από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Το χρονικό του ατυχήματος στην οδό Παρθενίου Κελαΐδη

Σύμφωνα με τη δημόσια καταγγελία που έκανε ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης, το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:50 της 27ης Ιουλίου, στην οδό Παρθενίου Κελαΐδη, στο ύψος όπου στεγάζεται το κρεοπωλείο «Τα 11 Αδέρφια».

Όπως περιγράφει ο κ. Κουτσαυτάκης, η νύφη του βρισκόταν σε κίνηση στο πεζοδρόμιο, όταν το καπάκι του φρεατίου υποχώρησε αιφνιδίως. Αποτέλεσμα της υποχώρησης ήταν να υποστεί τραυματισμό στο γόνατο, καθώς το πόδι της βρέθηκε στο εσωτερικό του φρεατίου.

Έκκληση προς τη ΔΕΥΑΧ για άμεση αποκατάσταση

Στην ανάρτησή του, ο Αρτέμης Κουτσαυτάκης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τη σωματική ακεραιότητα των διερχόμενων πολιτών, σημειώνοντας ότι οι συνέπειες θα μπορούσαν να είναι σημαντικά βαρύτερες εάν στη θέση του θύματος βρισκόταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος.

Παράλληλα, απηύθυνε έκκληση προς τη Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Χανίων (ΔΕΥΑΧ) για την άμεση επιληψία του ζητήματος, αναφέροντας:

«Κάνουμε έκκληση στη ΔΕΥΑΧ να προχωρήσει ΑΜΕΣΑ στην αποκατάσταση της βλάβης και στην ασφαλή κάλυψη του φρεατίου, ώστε να μην υπάρξει νέο ατύχημα. Παρακαλούμε τους αρμόδιους να επιληφθούν χωρίς καμία καθυστέρηση».

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ