20.8 C
Chania
Monday, October 21, 2024

Χανιά: Αυτοκτόνησε εργαζόμενος στη ΔΕΥΑΧ

Ημερομηνία:

Τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα έβαλε λίγο πριν τις 12 χθες το μεσημέρι, ένας 53χρονος πατέρας στα Χανιά, ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην ΔΕΥΑΧ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του το οποίο είχε οδηγήσει στο αμπέλι του, στην περιοχή Πανόραμα στο Γαλατά,  προκειμένου εκεί να προχωρήσει στο απονενοημένο.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έφτασε να τερματίσει τη ζωή του.
Ο 53χρονος εργαζόνταν ως τεχνίτης στην ΔΕΥΑΧ  και είχε οικογένεια.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αυστραλία: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του βασιλιά Κάρολου – «Διαπράξατε γενοκτονία εναντίον του λαού μας. Δώστε μας πίσω τη γη μας»

Ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ’ δέχτηκε αποδοκιμασίες από μια Αβορίγινα βουλευτή, αφού έφτασε στην Αυστραλία για την...

Οι καπετάνισσες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης

Σπουδάστριες της Ακαδηµίας Εµπορικού Ναυτικού Κρήτης έχουν επιλέξει ένα επάγγελμα, το οποίο...

Και ο ΣΕΠΕ Χανίων καλεί σε συμμετοχή στην απεργία στις 23 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ΣΕΠΕ Χανίων) συμμετέχει...

Ανοίγει ξανά το 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων μετά το περιστατικό νορβηγικής ψώρας

Το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα λειτουργήσει κανονικά...